Pages

Sunday, April 25, 2010

dalam aty....

salam....

luaran kita boleh nampak tegar, nampak hepi,
tapi dalam aty tak siapa tahu gelora nya...
luaran kita boleh tersenyum gembira...
tapi dalam aty tak siapa tahu kita menangis sengsara...
luaran kita boleh bergelak ketawa...
tapi dalam aty tak siapa tahu sedang berduka lara...
luaran kita boleh tunjukkan yang kita kuat..
tapi dalam aty tak siapa tahu kita sebenarnya lemah longlai....
luaran kita boleh tunjukkan kita tabah..
tapi dalam aty tqak siapa tahu kitalah paling lemah...


~aty teman, jiwa teman, hanya teman sahaja yang tahu....
diri teman, siapa teman, antara teman da ALLAH yang lebih mengetahui...
antara kekuatan dan kelemahan. kelemahan lebih menguasai diri teman...
antara bahagia dan kecewa, kecewa banyak melingkari diri teman....
what can i say,
"there's no one will understand me the way i understand myself..."
hmmm...~

p/s:thanks untuk sahabat2 teman, insan yang teman sayang kerana cuba memahami diri teman yang tak sempurna ini...apa yang kalian kenali teman hanyalah sebahagian dari diri teman.....tapa apapun, teman tetap berbangga punya sahabat, dan kekasih yang dapat menerima diri teman seadanya..i love u all....

Saturday, April 24, 2010

benci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

salam....
teman nak update benda best hari nie..
tapi nset teman wat hal..
cable nset teman tak leyh connect ngan pc...
tensen!!
geram!!
benci!!
n suma tu telah wat teman ilang mood untuk update blog..
nguu.
soe..
bkn salah teman yek..
salahkan cable nset teman k??
haha...
to sesapa yang suka baca my short merapu story, nie btoi2 short merapu story k...
hehe...
nanti teman tulis panjang2 k..
ngee...
k..
daa...
salamn..
tke cre....
p/s:mood teman asyik terganggu apabila terpaksa menunggu terlalu lama....i hate waiting...huhu

Wednesday, April 14, 2010

tarak mood...

salam....
skunk teman masih dalam mood untuk tamaw update paper ag kat cni...
nanti2 insya allah...
idea banyak..
tpi sangat maleh...huhu
daa..
salam...
p/s:juz love him....

Sunday, April 4, 2010

sedangkan gajah sayangkan anak, manusia.....!!!!!

video

ok....
takmo cakap bnyk..
juz tngok jer video nie..
teman dekat2 nak nangis la bla tengok video nie...
sedangkan gajah yang ALLAH tak kurniakan akal pown sayangkan anak dia...
manusia yang buang anak tu, senang2 jer buang eh...
bodoh nya owng!!!
huh..
aiseh..
emo lak..
ngee..
pe pown, pe korang rasa eh?
atoi...
ntah la..
hard to say.
k..
got to go..
daa..
salam..
take care..

p/sL:i juz love him...so plez..stop disturb me or ask me out....don't u get it??huh....