Pages

Thursday, July 30, 2009

da nak abeh cuti!!!!huhu


waa....
cui dah nak abeh....esok teman da nak msuk umah sewa....
oztel tak dapat....
so teman dok kat luar la...
tak pa la....
da tak dak rezeki.....
tpi dok luar nie kena than la sket..
duit kena jaga....
kang kejap ja abeh....
temman tak m nyusah mak pak teman....
woo....
tak mo la....
sosial pon, teman terdedah gak la..
harap2 teman dapat tahan dugaan dok luar....
aminn....
tapi, teman risaua gak.
cam na nak hadapi sem depan???
ya allah...takut neyh...
result teman member2 bukan tau lagi..
kompom pas nie depa tau...
malu teman..
malu.....
rasa2 result teman paling trok,....
ya allah....
tabahkanlah hati teman.....
oh ya..
teman dah updte blog group teman....
buat kaum hawa, baca la k...
moga dapat sumting dari situ..
k..
daa...

p/s: sebaik2 rahsia yang tersimpan akan terbongkar juga......hmmmmm...T_T

Wednesday, July 29, 2009

spot check spot check......

salam....
waaa......
hari nie teman kena spot check la....
hahahaha.....
dengan sapa???
dengan ayah teman r....
tadi masa teman basuh pinggan(bajet ajen je kan,.,hehe) ayah teman bukak nset teman....
pastu baca mesej kat nset teman....
aduyai....
ayah teman dah mula tak percaya teman....
ceyh.....
bukannya apa.....
skunk nie teman asyik cakap phone ja...
ngan sapa???
ada la....
hahahaha.....
dengan member la....
besa la kaunselor tak bertauliah la katakan....
hehe.....
member tu pulak cina...
so, dia slalu speaking dengan teman..,...
takkan la nak speaking depan ayah teman lak....
so teman cakap la dalam bilik...
yang mamat tu plak bukan kira tima nak col teman.,...
ikut suka aty dia jer....
time teman makan pown dia col.....
dan bila dia col teman lari masuk bilik....
mau ayah teman tak saspicious teman da boyfren...(dia col lagi la plak!!!kat cc neyh...huhu)
untuk ayah, jangan isau....
anak ayah yang sorang nie tak laku....
tak dak yang nak ok....
so, isau kat mida....
ha...dia banyak pakwe....
ahahahaha...
gpown,kalu adik ada pakwe, adik gtaw ayah la....
jangan isau....
adik tak suka tipu ayah.....
jangan wat spot check nset adik lagi k???
t ayah baca mesej2 lama, naya adik...
heheheh....
top secret.....
weee
k la....
merapu gla....
t teman update yang lbeyh besh..
k...
salam...
tke cre...

p/s:napa la ayah teman tak percaya yang teman tak dak pakwe???kusut2......lagi 1, bila teman leyh padam suma mesej2 lama dari si dia???waa....hate all that old memories.....nak padam rasa sayang.....harap2 ayh teman tak baca mesej2 tu...huhu....

Saturday, July 25, 2009

post yg ke 100.......weee....



wee......nie post teman yang ke 100......
ek eleyh...
poyo tol teman....
post ke 100 pown nak besh...
dah dok merapu slalu...
mau tak sampai 100....
hahahahaha.....
pa teman heran..
janji dah sampai 100.....
weee.....
nie berkat kerajinan teman updte r neyh...
wakaakaka.....
prasan!!!!!!
hmm....
nie part yang seyes sket k????
semalam teman tengok cter NUR KASIH...
cter fav teman tu.,,....
tak pnh miss lagi la....
besh tau cter tu....
kdng2 t4eman sampai nangis2 tengok cter tu...
ahahaha....
sesungguhnya teman nie jenis sensitif.....
hehe....
semalam pow3n dekat2 nak nangis gak..
bukan sebab da babak sedih ka apa.....
tapi sedih bila tengok adam minum arak.....
aduh...
sampai mabuk2....
tapi lakonan ja la....
tapi, bila tengok part tu, teman terus teringatkan kawan teman....
mungkin macam tu la diri dsia lepas minum.....
cakap meraban......
jalan tak btoi...
otak ting tong......
YA ALLAH.....
tetiba teman rasa cam niat teman nak tarik dia ke jalan yang benar susah sangat.....
teman rasa teman dah tak cukup kuat......
teman takut dia terus hanyut.....
takut sangat.....
teman dah tak tau macam mana cara nak betulkan dia....
any idea please???
"YA ALLAH...KAU KUATKAN LAH HATIKU....."

p/s: teman rindu sahabat2 teman....tapi teman tau diorng bz...ya la......suma da blik u...teman ja dok lepak kat umah lagi....hahaha.....weyh...free msj teman k??pb....miss u damn much...i, rindu sket ja la...tak kata rindu jap g majok lak....hahahaha......oh ya..teman dah update blog group teman......it's about arak......g tngok k??harap2 dapat perkongsian bersama...hehe.....k.....tenkiu....daaaaa.........

Wednesday, July 22, 2009

adik yana.......

salam....
eh....napa tetiba tajok hari nie adik yana???siapakah adik yana???hahaha.....adik yana nie adik teman la.....adik kedua last....dulu manja gler ngan teman..tapi sejak ada adik lalia, teman manja ngan adik lalia lak...lalala.....diskriminasi adik...wakakakak.....

adik yana nie baik..tapi ngada2...gegeh...slalu buli teman( sesungguhnya inilah kenyataan yang memalukan...hukhukhuk...., slalu gak teman buli, tpi tak leyh buli bnyk2..t teman kena blasah...besa la...teman kan kakak yang baik...hahahaha....ini kenyataan yang benar ok??jangan jeles....weee.....dia gak suka menjerit2, blasah adik lalia kesayangan teman, jadi cikgu kepada adik lalia yang sangat garang...(lepas depa main cikgu2 adik lalia tak nangis tak sah...huhu).....pe g eh???hahaha....

nah yana.......kalau yana baca blog kak mesti kembang kan kak puji yana....hahahahahahahah.....pujian kah atau kejian nie?????hakhakahk.....besa la..teman kan jujur.....(jujur la sangat....)

ok....pe hal teman nak tulis sal adik yana nie???cam nie.....hari nie ayah teman g keja nek skuter teman..pastuv dia balik nek van......tak da yang curiga lagi sal tu...teman ngat ayah teman nek van g keja balik....so, wat derk ja la......then, dalam pukoi 2.30, ayah teman balik....sorang...dah rasa pelik da...tnya ayah teman....

teman: ayah, adik yana tak balik ngan ayah ka???
(muka ayah teman da len..)
ayah: ayah na keja hari nie.....awat..hampa tak p amek dia ka???
(masa tu kat umah teman da abang teman n teman...mto pown da lagi...)
teman: lorh...na lak nak tau...ngatkan ayah g keja nek van.....
abang teman: ayah tak pesan pown kata tak keja hari nie...
ayah: hampa pown lain kali tanya la.....dia balik sekolah pukoi 12.30 hati nie...jenuh dia tunggu sorang2 kat sekolah.....ntah dah nangis pa.....hampa la.....bla bla bla.....
teman: tak pa la..meh adik p amek....(waaa....sangat tak sedar diri..adik lagi....wakakakakkaak)

teman pown, pa lagi, salin bju, pakai tudung, amek kunci skut teman, start moto, tros g amek adik yana kat skul dia...(haha...sangat detail penerangan teman...weee...)masa on da way p, teman da pk macam2....cian kat adik teman la.....mesti dah nangis la...da la point nak buli dia blik....hahahahah....

dah smpai skul, teman nampak adik teman rilek ja men tiang kat tempat pak gad......muka slumber...tak dak rasa sedih2 langsung......dia nampak teman, amek beg dia, my kat teman....n then tros kata "awat lambat ngat mak cik???tak reti nak my amek awal2 ka??"
cis..derhaka nya adik...tak sempat teman nak buli dia, teman dah kena buli....waa.a....yana jahat!!!!!kalau tau tak p amek tadi [pown tak pa.....hahahahaha......

tapi tu suma tak penting pown...bukan tu yang teman nak cerita..tu mukadimah ja...hahaha....gila nya pangjng mukadimah teman kan???hehe...pa yang teman nak katakan di sini, adik yana teman mmg tabah...sanggup tunggu lama2, langsung tak nangis, leyh wat muka slamber lagi!!!
teman ingat masa teman sebaya adik teman nie, ayah teman lambat amek teman lewat sikit ja, teman dah gelabah puyuh (pb, jangan kata pa k???huhu)....nangis tak mau2....tapi adik teman , tak macam teman pown....n i noe, she will be tougher than me 1 day...syabas dik.....macam nie la adik kak...hahahah......akhirnya, da gak pujian untuk mu yana...hahahah.......

n tu yang teman harap...adik2 teman lagi kuat dari diri teman...sebab teman tak kuat mana......saja tunjuk yang diri teman nie kuat.....(sebab tu asyik kena buli ngan budak yang baru darjah 1 kowt......hukhukhuk.....)

tapi pa2 pown, teman harap adik2 teman lagi berjaya dari teman....leyh banggakan parent teman...teman asyik dissapointed parent teman ja.......

ok...that's all 4 my short merapu story 4 today...letih suwit menaip.......dah tu merapu lak...hahhahaah......wat ever la...nie blog teman..so sukaaty la teman nak tulis pa pown.....hehe.....

k....caow.....salam n always tke cre....wee....

p/s: walaupun teman nie nmpak garang, tapi teman still lembut k???skit jer la....hahahahaha........

Tuesday, July 21, 2009

weee.....

salam....
teman bru abeh khatam baca novel mikhail karya novelis fav teman...
ramlee awang murshid.....
untuk kali yang ke 3 agknya....
wee....
besh2.....
rAM tak pernah dissapointed me when i read his novel...
sangat besh....
nak sngt jumpa RAM....
jumpa dalam mimpi jer la....
hahaha....
sesapa yang mnat RAM, mesti agree dengan teman yang novel RAm mmg sesangat2 la besh.....
tak caya tanya teman.....
wakakaka....
k....
saj jer update menda tak dak fekdah nie...
borink tak dak idea besh2...
hahhaha.....
k....
papai....
salam....
tke cre....

p/s: alangkah beshnya kalui teman leyh khatam buku pelajaran bynk2 kali cm teman bqaca novel RAM...kompom dapat 4 flat nya....muahahahahah........

Sunday, July 19, 2009

singkatnya pemikiran mereka..................

video

salam......

sedih teman tengokl video nie.......

cinta memang boleh membunuh.....

teman tak mo ulas bnyk2 kat cni...

teman nak ulas kat blog group teman.....

g tngok k???

teman ska ayat last video nie.....

"no girl's. no son's, no sin's..."

ayt orng kecewa......

tapi , kalau pk2 blik, tak dak girl, tak dak la laki kan????

hahaha......

salam...
Dari Abu Hurairah r.a katanya, Nabi s.a.w bersabda:”Sesiapa yang membunuh diri dengan mencekik lehernya, maka dia akan mencekiknya pula nanti di neraka. Dan sesiapa yang menikam dirinya, maka dia akan menikamnya pula nanti di neraka.”

(al-Bukhari)

Rasulullah s.a.w bersabda, maksudnya:”:Sesiapa yang membunuh dirinya dengan benda tajam, maka benda tajam itu akan dipegangnya untuk menikam perutnya di neraka Jahanam. Hal itu akan berlangsung selama-lamanya. Sesiapa yang meminum racun sehingga mati, maka ia akan meminumnya di dalam neraka Jahanam selama-lamanya. Sesiapa yang menjatuhkan diri dari gunung semata-mata untuk membunuh diri, maka ia akan menjatuhkan dirinya ke dalam neraka Jahanam selama-lamanya.”

Riwayat Abu Hurairah

p/s: bukan nak memalukan....tapi, teman juz nak berkongsi......dah bnyk tersebar video klip nie......al fatihah untuk lelaki di atas.......lgi 1, jgn la permainkan aty n perasaan orng len.....bahaya sangat......

Friday, July 17, 2009

hmmmmm.......

kenapa air mata teman murah sangat sekarang???
everything happen no matter wat i will cry......
shit......
i hate crying......
hate damn much....
p/s: need sum1 to calm me.......

bila kebenaran tersingkap........

salam...........
Teman tengok ‘SYURGA CIN TA’ tadi.....tengok cd dia la......mana ada tayang kat panggung lagi da cter tu.....huhu.....tiba2, tanpa teman sedar, teman menangis......bukan sebab jalan cter dia sedih....tapi sedih sebab teman sedang menghadapi sama seperti apa yang ada dalam SYURGA CINTA.....situasa nya sama....keadaan sahaja tak sama......

Sedih bila orang yang rapat dengan teman sama seperti watak utama dalam syurga cinta......bezanya si dia tidak buta agama.....Cuma dahagakan ketenangan......bila teman tahu kebenaran itu, teman sedih.....sedih sangat.....teman menangis sepanjang malam......

“kite jahat.......kite tak sesuai dengan dia....dia dak baik.......pompuan yang baik hanya untuk lelaki yang baik jer....bukan untuk kite....kite tak layak pun kawan dengan dia sebenarnya......kite kenal diri kite......diri kite kotor....”

Teman bukanlah baik sangat....ada jahatnya......ada buruknya.....bila si dia katakan begini, teman sedih......teman bukanlah memilih kawan.....

teman takut....takut si dia terus hanyut....terus terleka.....teman takut teman tak cukup kuat untuk bawak si dia balik ke jalan yang betul.....teman bukanlah seperti heliza dalam syurga cinta.....watak yang di cipta cukup sempurna serba serbi......

sekarang teman di dunia nyata.....bukan dunia arahan ahmad idham yang sudah diketahui penghujung jalan ceritanya....yang sudah ada skrip untuk membetulkan tanpa halangan......apa yang teman lalui lagi sukar....amat sukar....dan terlalu sukar untuk teman lalui.....

teman tertanya2, kuatkah diri teman, cukupkah iman di dada teman,cukupkan ilmu yang teman ada....teman bimbang, teman pula yang hanyut.....

untuk si dia, teman doakan dia jumpa apa yang di carinya....jumpa apa yang dia idamkan.......doa teman sentiasa untuk dia......teman tunggu hingga hari dia sedar akan kesilapan yang dia lakukan......teman tau, dia tak jahat......

“YA ALLAH, KAU KUATKANLAH HATIKU.......YA ALLAH, KAU BUKAKANLAH PINTU HATI NYA UNTUK KEMBALI KE JALAN MU.......KAU BERIKANLAH KETENANGAN YANG DI IMPIKANNYA.......KAU BERIKANLAH NURMU KEPADANYA....JANGANLAH KAU TERUS LEKAKAN DIA DI JALAN YANG SALAH....TUNJUKKANLAH JALAN YANG DI REDHAIMU KE PADA DIRINYA YA ALLAH....SESUNGGUHNYA HAMBAMU ITU AMAT MENDAMBAKAN BANTUAN MU YA ALLAH...”

p/s: teman tak fall in love lagi dengan si dia.....belum lagi.....Cuma senang dengan dirinya.....kadang2 teman rasakan lebih baik teman tak perlu tahu rahsianya.....itu lebih baik dari teman akan berburuk sangka dengan dirinya......

Monday, July 13, 2009

jalan2 masuk kebun...hehe.....

hello hello hello......jumpa lagi....heheh.....tapi kali nie da tak skema da k???haha.......
hmm....belakang umah teman ada kebun...besa la..umah kampung.....tak dak kebun tak sah...hehe......teman ada kebun rambutan....besh...hari2 makan rambutan....sampai dah nek tak lalu dah nak makan rambutan tak....hahaha.....kalau kat umah teman dusn rmabutan, kat gurun dusun manggis, kat merbok lak durian...waa.....skunk lak musim buah2an....so, hari2 makan buah.....n secara otomatiknya ayah teman wat kempen 'makanlah buah2an tempatan'.....hahaha....dah lama tak makan epal....rindu lak...kehkehkeh.....ok....check it out k...huhu....

sungai belakang umah teman air bah....so, jadi cam nie la....huhu.....kat kayu tu ada titi....tapi tak tau la apa keadaan titi tu skunk....hukhukhuk.....


tengok.....smpai jadi cam nie.....nie la akibatnya kalau ujan tak berhenti2...nasib umah teman tak banjir...huhu....

lagi gmbr sungai dak tak macam sungai....haha....

ish....kaco tol dak kepala botak nie.....hehe...adik teman.....

waa....rambutan....sila la menjamu selera yek....hahaha....

alololo...control ayu lak dak neyh...sapa la nie kan...tomey ngoh....wakakaakak......jangan muntah yek...saja makan puji dri sndri skali skala....hahahaha.....

teman model buah rmbutan....hahaha.....bju sama kaler ngan buah rmbutan tu...hahaha....

buah dokong yang geram teman tengok.......tapi tak cukup masa lagi nak rembat...sabar wani sabar.....hakhakhak....

buah limau tempatan k...tak bapa masak g....tapi teman tak makan sangat pown...haha....


nie pokok limau nipis abng teman tanam....wat jual....abng teman la nie dah nak jadi bisnessman...jual pokok...hehe...sapa nak pokok buah cari abng teman k...hehe....


yang nie bru ja tanam....sbb tu tak bapa nampk lg pcuk dia...kalau tak tau nie pokok pa, meh teman gtaw, nie benih durian la....hahaha.....
ha....nie la serba bnyk gmbr yang teman dapat bila teman curi nset abng teman...nset teman na da kanera nak tangkap gmbr...nset kuno....hahaha.....spa2 yang rasa nak makan rmbutan, jangan malu jangan segan, my la umah teman...teman dah tak larat nak makan rambutan.....da jenuh....hehe.....
k la....dah maleh nak menaip...oh ya...teman dah update menda baru kat blog group teman...korang mesti suka nya la....haha.....g tengok k????daaa
salam.....tke cre....
p/s: kepada rakan2, sahabat2 teman, my la umah teman...perabis rmbtan...dulu bukan men nak sangat.....hahahaahahahah....pb, my umah teman k??jangan bwak i...dia da ada awek baru.....wakakaka...ops.....terpecah rhsia lak..soe i.....muahahahahahaahhaahah....

Sunday, July 12, 2009

kawan vs sahabat......

salam......
beberapa fakta tentang kawan....
kawan hanya akan anggap kita kawan bek bila kita sekepala......
kawan hanya akan cari kita bila ada problem.....
kawan hanya akan anggap kita kawan bila kita leyh bagi kegembiraan kat diorang.....
kawan hanya akan anggap kita besh bila kita ajen wat pa yang di suruh.....
kawan hanya akan layan kita baik2 bila kita tak pernah bangkang cakap dia....
kawan hanya akan ketawa bersama tapi susah nak nangis sekali......
kawan bila bocor rahsia takkan mintak maaf......tapi sanggup tegakkan benang yang basah......tak mo mintak maaf....
kawan takkan jaga hati kawan yang lain....
kawan bila dapat bf/gf, lupa kawan.....
kawan cukup berkira soal wang....
itu kawan......
nie sahabat lak....
sahabat akan terima kita seadanya.......
sahabat akan sentiasa menolong walau dirinya sendiri penuh masalah....
sahabat takkan berkira soal wang, masa ataupun tenaga.....
sahabat yang baik takkan bersama hanya ketika gembira...tapi akan turut serta mengalirkan air mata jika sahabatnya menangis....
sahabat akan sentiasa cuba untuk menggembirakan hati sahabatnya yang lain...
sahabat akan memikirkan soal perasaan sahabtanya tiap kali melakukan sesuatu.....
sahabat tidak akan membocorkan rahsia sahabatnya sendri......
sahabat akan sentiasa menyedarkan kesalahan sahabatnya andai sahabatnya terleka.....
sahabat akan melakukan yang terbaik untuk sahabatnya.....
sahabat adalah lebih penting dari kawan....
dan sahabat jauh lebih baik dari kawan.....
waaa......pe yang teman tulis nie????
ha......nie la perbezaan kawan n sahabat.......korang mesti ada kawan n sahabat kan???n terdapat banyak lagi perbezaan d antara kawan n sahabat.....cuma teman maleh nak tulis panjang2 ja..sakit la jari...hahhaa.....
cuma, bila korang ada sahabt, hargai lah sahabat anda....sahabat adalah kawan anda, tapi kawan bukanlah beerti sahabat anda......
hilang kawan boleh di cari...hilang sahabat, susah nak cari ganti tau..teman pernah alami benda tu, so teman tau la...huhu.......jadi, hargailah sahabat anda....weeee....
p/s: nape la makin lama makin skema blog teman???menda nie patutnya di tulis kat blog group teman la.....huhu........

Saturday, July 11, 2009

hidup

salam.....
hidup ini misteri.....
semakin lama kita hidup, semakin banyak misteri yang tak terungkap....
hidup ini juga indah.....
namun terpulng bagaimana kita mengindahkan hidup ini.....
hidup ini bahagia......
andai kita membahagiakan orang lain terlebih dahulu.....
hidup ini umpama roda.....
hari ini di atas, esok2 mungkin di bawah.....
hidup ii umpama ranjau....
penuh liku2.....
tapi, mati itu pasti.....
hidup insya allah.....
untuk apa di kejar keduniaan andai janji ALLAH di akhirat sana lebih bahagia....
untuk apa mencari kesempurnaan hisup jika di akhirat sana lebih sempurna....
renung2kan, dan selamat beramal....
p/s: wee.....tetiba teman jadik skema....jangan marah....
hahahaha.......

Tuesday, July 7, 2009

lelaki vs perempuan part 2.....

weee.....jumpa lagi di my short merapu story...hehehe...kali nai nak habiskan la post yang teman biarkan bergantung tak de tali tu...ala yang sekerat tu....sebenarnya semalam lagi teman update...tapi maleh naik taip....haha.....

so,4C n 4S......mana lagi rugi?????tu suma teman tulis not for fun ok.....n teman taw tak suma macam tu...tapi kebanyakan....teman nie pulak kalau nak mengutuk, teman tak kata sebelah pihak..teman suka kutuk 2-2 pihak....laki ka pompuan ka, sama saja.....

errkk...da melalut da neyh...haha....ok la...teman xplain dengan lebih detail lagi k pa yang teman tulis ri tu...teman mula dengan pompuan dulu la.......huhu....

4C.....

CASH= teman pernah dengar perbualan member teman....masa tu dia baru pas jumpa pakwe baru or sng cter spare part baru la.....macam nie komen dia....

"muka hampeh gler...tapi nasib baik poket penuh.....aku tak kisah muka macam *&^&* pun aslkn tiap kali kuar ngan dia, dia sapot aku...." hmm...pe pndngan korang pada gurl macam nie????penting ka duit dalam idop?????membawa kebahagiaan kah???

CREDIT CARD=yang nie pown leboih kurang cam di ats la jugak..tapi pompuan tak pndang sangt laki yng da credit card...sebab utang ja kan menda tu....tak menunjukkan laki tu kaya...lain la kalu credit card gold....ha...yanb tu mmg di kejar...huhu......sekali lagi, penting kah duit????

CAREER= ha...yang nie kalau pompuan kalau jumpa laki yang keja menoreh getah, bawak lori, mmg tak pandng la.......jangan kata sebelah mata, sipi2 pown wat derk ja....apa hina sangat ka keja tu????ngat penoreh getah tak leyh jadi kaya ka????alasan klise, ala, pompuan perlukan lelaki yang dapat tanggung anak bini......dapat tanggung barang kemas, shopping, perabot...bla bla bla....macam2 la kan...kadang2 teman yang gurl pown tak paham kaum sejenis teman tau...huhu......

CONDOMINIUM= senang cter rumah la.....kalau rumah kayu ke, serebeh sana sini, nak masuk pown agak2 kan...tapi kalu umah bungalow, tak ajak pown gegeh nak masuk gak....hahaha.......

jap g teman wat huraian teman...skunk nak xplain pasai 4S lak...huhu...

SKIN= skin nie cam kaler kulit n rupa paras pompuan tu la....percaya atau tak, kajian dah menunjukkan bahawa lelaki akan tengok rupa paras terlebih dahulu sebelum tackle seseorang pompuan tu.....kalau kulit licin, putih, lawa cantik, jelita, menawan, n bla bla bla, baru diorang akan mulakan langkah tackle pompuan tu......alasan biasa, lelaki mmg sukan kecantikan...apa, ingt kecantikan tu leyh masak nasik ka????kemas umah???basuh baju????eh...jangan bangkang...kenyataan.....hmm...patut la teman tak dak yang nak kan.....dah tau da napa.....muahahahahaa.....

SHAPE= kalau dah pass syarat pertama, syart kedua menanti....uka dah lawa, tapi body lak gemok cam teman....alamak......terlepas la pompuan2 tu untuk di tackle...hahaha....yang gemok2 depa tak layan.....alasan boleh blah, tak larat nak sapot makan bila dah kawen nnti.....aduyai......alasan.......

SEXY= ha....yang nie laki mmg suka...pompuan seksi......senang nak cuci mata........tengok la bukit bukau.......panorama alam kan....dah tu, free lak.....mau tak besh....t puji la pompuan tu dengan ayat2 jiwang leyh blah.....u nie menggoda la..........manja la....tapi tak berani kata u punya *&*^^%* mengancam la...tergoda i tengok......nak rasa leyh???waaa......bahaya2.....

SEX= last skali, kalau suma yang di atas tu dah complete, diorang akan tengok seseorang pompuan tu sebagai tarikan sex.....tak percaya????kenyataan......

ok.......nie part huraian...panjang sket k????baca smpai abeh....huhu.....

persoalan teman...antara lelaki n perempuan tu, mana lagi rugi??lelaki ka, perempuan.....bagi teman 2-2 regi...tapi perempuan sangat2 la rugi......nak tau kenapa???

sebab perempuan akan kejar lelaki untuk dapatkan duit......perempaun tak mo idop susah.......kalau boleh, diorang nak yang dapat sapot idop diorang dari ujung rambut ke ujung kaki......perempuan sangaup lakukan apa sahaja demi mendapatkan kesenangan...sampai sanggup ilang maruah, ilang dara, ilang segalanya.......

MASYA ALLAH....untung ke cm tu???ingat.....duit bukan segalanya.......maruah sebagai seorang perempuan tu sangat la penting........apa la sangat nilai keduniaan jika nak di bandingkan dengan akhirat?????baru kenal, dah bagi pegang all the things that we as a girl has to keep it......semua yang hak cipta terpelihara, guys dah rasa......benda yang patut di simpan untuk tatapan lelaki yang bergelar suami, dah bagi kat jantan jongos.......patut ka macam tu????

to guys, mungkin diorang kata ala, duit banyak bukan masauk ke kubur....spend la sket untuk GRO, pe**c*r n sebagainya......yg nie pown tak bapa crdik...dah ada duit banyak, kawin la.......sekali kenduri paling kurang 50 ribu....hah..tak puas sorang, kawin 4 tros......u can having sex puas2......sekurang2nya, dengan cara yang halal..cara yang di redhai ALLAh...bukan dengan maksiat.......

duit boleh di cari......hari nie bayar untuk GRO, esok2 leyh cari wet lagi kan....tpai untuk maruah yang dah ilang, mana nak cari???man nak dapat dara yang dah di gadai demi keseronokan duniawi????

teman bukan alim sangat.....teman pown teruk jugak......tapi bila melibatkan maruah diri, teman akan protect habis2an...teman pelik bila dengar girl senang2 bagi maruah dia dengan senang.......yang penting, duit dapat, seronok dapat......tak ingat da hukum hakam sesuatu benda tu.......idop nie bukan nak kejar dunia aja...tapi paling penting kejar akhirat......yg tu baru kena.....baru betul...

teman tau tak suma macam nie......ada lagi yang mencari kesetiaan, kejujuran, kasih sayang n paling penting dalaman seseorang tu.......luar nampak baik, dalam belum tentu lagi....n luar nampak jahat, belum tentu lagi betul2 jahat......rupa luaran tak penting pown...wang ringgit, mmg perlu, tapi jangan terlalu di kejar....yang penting ilmu di dada......iman.....baru menjamin kebahagiaan dunia dan akhirat ok???/

waaa......sejak bila kanak2 rebena cm teman nie leyh membebel panjang cam nie eh????da jadi matang la plak....hahaha...tak mo tak mo...nak kekal kanak2 rebena...baru besh.....haha........

ok la......dah penat gler neyh menaip......nak g masak.....lalalala.......sapa nak ras masakan teman???ok..teman tau masakan teman tak sedap...so, jangan rasa k???muakakakakaka......

hmm..t teman tulis menda len lak k????nak tulis menda yang leyh di kongsi la......asyik tulis menda merapu ja kan....boring la....hehehe......

k....da.....c u again.....salam....tke cre.....

p/s: soe post kali nie agak lucah.....hehe...lagi 1, skunk nie dah susah nak jumpa 'anak dara'.....eh..tak susah......penulis blog nie ada.......hahahaha......teman dara k........(statement pe neyh?????hehe)

Saturday, July 4, 2009

lelaki vs perempuan...

salam.....
waaa......baca tajok post kali nie cam best jer kan...hehe...yup...sangat best......teman nak tulis sal lelaki n perempuan.......asyik tulis post sal yang tak dak fekdah ja kan????ha...kali nie nak bagi da fekdah sket....hahahaha....
ok...pe hal laki vs perempuan.....ok...nie pasal ape yang lelaki n perempaun pndang bila nak cari pasangan idop sementara???ala.....lbeyh kurang untuk suka2 la....bukan seyes2.....huhu
nie pe yang teman dapat dari pemerhatian teman, pembacaan teman n penghayatan teman...wah...pe kena mengena lak neyh eh???wakakaka.......baca la pe yang teman dapat.....awas.....tak suma orang macam niev k????tapi kebanyakan...
4 C yang di cari perempuan pada seorang lelaki...nak tau apa 4 C tu????
CASH
CREDIT CARD
CAREER
CONDOMINUIM....
n lelaki lak pandang perempuan atas dasar 4 S
SKIN
SHAPE
SEXY
SEX
hahaha...nie la kenyataannya...mana lagi rugi antara 2-2 nie????tunggu di post akan datang teman xpalin k?????hehe....k papai....salam...tke cre.....
p/s: laki ke pompuan rugi???ha...komen2.....hekhekhek.........