Pages

Thursday, November 26, 2009

i'm still can smile....so, it's mean i'm still alive.....

salam....
hmm. pas teman baca balik pe yang teman tulis semalm tu, rasa malu lak. sah2 da ikut emosi. well, teman pown ordinary girl gak. mudah ja ikut emosi. hmm.
here, i juz wanna say that i'm fine. thx untuk kawan2 teman yang sudi pinjam telinga untuk dengar prob ntah hape2 teman. untuk PB, thx for ur advise. teman hargai.
n hal semalam, juz let it be. teman tak leyh salahkan si dia. sebab si dia pernah suh teman cari orang lain pernah suh teman lupakan dia. teman ja yang degil gler. so, inilah nasib teman. tak pa. teman terima. teman cuma kecewa. itu jer. but, i'll be fine. teman kan da besa kena macam nie. so, t ok la. saja gegeh kadang2. haha.
so, what ever happen to me, i juz accept it. mau tak mau teman kena trima gak la kan. benda da jadi kan. pasal love nie, teman da maleh nak pk sangat la. teman nie dalam bab cintan cintun nie slalu bad luck. hehe. so, bek teman cari kawan ramai2, that's better right.
ok la. teman tak tau nak tulis pe ag. mood cedeyh tu ada lagi la. huhu. k. papai. salam. tke cre.
p/s: kalu leyh, teman takmo pe yang teman rasa nie orang len rasa. sakit sangat2. n teman harap gak si dia happy ngan orang yang dia pilih. maybe i'm not a better person to you. hmm....T_T

4 comments:

aM'i'NotE said...

betul2...aku pn asa pa ang asa...T_T..
tp aku no hal la...
patah tumbuh...
hlg cari pencuri 2...
hehehe....

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

eleyh....
ckap ja lbeyh ang nie...haha

cipotcedotslowmo said...

kajang pak malau kajang berlipat...
dh nk p biaq p la watpa nk ingat...
patah tumboh ilang berganti...
watpa ingat ti sakit hati...(hahaha pantun apa da ni)

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

haha....ko la pelingkup pantun.....wahaha