Pages

Thursday, June 17, 2010

berubah kah teman???

salam...

my best fren teman cakap teman da berubah.
berubah kah teman?
hmm.
maybe.
dulu teman nie tak dak la sensitif cm nie.
tapi skunk da sensitif yang amat sangat.
salah sikit nak terasa.
dulu teman tak dak la kuat cemburu sangat,.
tapi skunk teman memang kuat cemburu la.
nape eh??
mungkin sebab teman da makin dewasa kowt.
tapi bukan ka makin dewasa patutnya makin matang ka?
ok teman da tau.
teman makin muda la cm nie.
haha.
merapu!!
mungkin best fren temantu suka teman yang dulu.
tak sensitif sangat.
tapi an, ntah la.
kadang2 tu teman meluat asyik teman ja mula dulu.
why not they all yang mula dlu.
tak dak masalah kan.
kalu ngan orang di sukai tu bleyh lak mula dulu.
so sapa diri teman nie yang dalam diri they all tu??
atoi.
tengok.
da sensitif ag.
aiseh.
teman nak diri teman yang dulu,.
yang kuat, yang tak cepat terasa.
bleyh ka?
cm tak bleyh ja.
manusia kan berubah.
kiranya nie la perubahan teman,
mungkin banyak buruk dari baik.
tapi terima la seadanya.
mungkin yang buruk itu akan jadi baik di masa akan datang kan,
dan teman bukan hopokrit atau lakukan suma nie sebab teman da ada pakwe.
teman wat suma nie atas diri teman.
teman da ras teman patut berubah.
dari segi tingkah laku, perangai, dan penampilan teman.
hmm.
tak pa la.
as long as teman still jadi diri teman.
n teman tetap sayang my best fren a lot.
still macam dulu.
walaupun teman da jarang contact.
jangan isau.
sayang teman tetap tak akan berubah walau teman da ada pakwe.
hmm.
ntah la.
pe pown, teman nak say sori la kat best fren teman tu.
sebab da tak macam dulu.
da tak melawak cm dulu.
da tak ajen contact cm dulu.
n macam2 ag la.
sori k??
takpa.
leyh ja melawak cm dlu,
jangan isau k??
da la..
maleh r nak taip pnjng2.
k.
daa..
salam.
tke cre.

p/s:salahkah membuat perubahan???hurm..

4 comments:

Hamizul said...

hurmmm...wat sesuatu utk diri sendiri bkn utk org lain...pe pon org neh xkesah kalau nk ribena2 ka pa pon...jgn pai org len ras kehilangan ddiri kita...pe pon ct nur aswani tetap ct nur aswani...

Hamizul said...
This comment has been removed by the author.
(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

tu r...mmg da berubah kowt...huhu

Nolee Zahari said...

just be yourself. always think positive. whatever they said, take it. and make it as motivation. maybe to be more nice and good person. hehe. ni pendapat saya :D