Pages

Thursday, March 31, 2011

contest natural beauty....


apa ke hal as join beauty contest bagai?
sudah meroyan kah?
ibarat hidung mancung, pipi tembam2.
haha
(terlebey sudah)
maklumla ngah selsema+batuk nie otak memang tersumbat dengan segala cairan yang tak besh.
shhhrroooottttt..T_T
ok2. namaw merapu lagi da.
ekceli as tak pernah pown terasa nak join any contest2.
*ok tipu. dulu da pernah nak masuk contest senyum la, pa la. alih2 tak jadi sebab sedor ke diri.wakaka*
jadi kenapa nak join contest nie lak?
well, sebab as beauty la.
lagi mau tanya ka.
haha.
gylak punya statement.
tak da la.
as saja ja.
as sedor la kediri.
nie suma kak murni punya koje la.
sapa suh tag as,
dulu dia da tag da.
as wat derk ja.
konon2 nyombong la.
padahal tak reti.
*bodoh sombong lagi*
so sila salahkan Kak Murni.
sapa suh dia tag as.
da jadik meroyan tengah2 malam neyh.
muahaha.
*maap yea kak murni. xp*

memandangkan WAJIB letak banner untuk banner contest tu, nie ha korang tengok la puas2.

*nak taw lebih lanjut?sila beratkan jari anda yang tak secomel jri as untuk klik kat side bar nu ha.. hehe.*

ehem2.
len kali bagi as design ok.
baru la lawa.
kih3.
sempt lagi tu kondem.
sungguh kurang hajo yek kamu!grr.
maap yea abang stakler.
auuww.


dan untuk gambar yang di pertaruhkan.
*drum roll please*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ttttaaarrraaaa. (mata da abeh tomey da neyh. wink2)

*natural tak natural tak??wink wink..*

ok gambar nie as snap masa nak g kenduri umah kawan as.
gler la kawan as.
pukul 1 nak g, pukul 12.45 gtaw as.
*len kali sila bagi ta 2 jam lebih awai ok.haha.=_=!*
erk.
hello.
as da jadik perempuan sejati ok.
mana boleh kuar tak calit as least sikit make up.
tapi memandangkan da kalut2, make up pown tak sempat.
pakai pown apa yang patut ja
tu yang nampak belemoeh tu.
so, natural tak?
hehe.
as bukan seorang yang photogenik taw.
as photogedik ja.
wakaka.
ah amenda lagik yek syarat yang nak kena wat?
hurm.
ha.
tag orang.
tak tag tak pa tak?
maleh la nak ajak ramai2.
t as kalah.
hahaha.
*self important ngoh la as nie kan.*
ok la.
as taw as baik.
jadi as tag my best buddy la
wahaha.

tarikh tutup adalah pada 1 mei 2011 11.59 p.m
jadik banyak masa lagi.
g la bergedik2 manja amek gambar yang senatural abeh ok.
kalau nak menang pastikan as ada dalam gambar tu.
ada la kemungkinan untuk MENANGung kekalahan.
muahaha.
ok.
da abeh meroyan.
nunite suma,
mimpi as taw.
as nak mimpi Kim Hyun Joong.
hehe.xp

p/s:tataw la as cukup syarat ke tak.merapu jer lbeyh. haha.wat keja wat keja.malam nie mau tidoq lewat. wee


3 comments:

Abang Stalker said...

thanks dik 4 joining.;) abg x dpt nk bc apa adik tulis.sbb tenet lembab..tp abg da accept pic tu.gud luck ye dik..:)

murni said...

owh ngate kak muni ek ? ? jahat ! ! . . haha . . :p thanks for joining . .

Cik As said...

abg stalker: owh eh..xpa2..t wajib baca...hehe....taceh yea....wink2...

kak murni:eh...ngate ke?tak la...gurau2 manja jer la..haha..jangan marah nowh...hehe...