Pages

Saturday, June 25, 2011

to ZAHIRIL ADZIM.......serious aku jelez!!!!!

assalammualaikum.


tara. as menjelma lagi.
fuh.
kali nie entry emosi sikit.
jeles wey..
jelez!!!
nak taw kenapa as jelez?
sila tengok gambar di bawah nie ha.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




gambar ZAHIRIL ADZIM WITH SHEERA AYOB!!!!it's totally broke my heart...T_T


ada lagi
-
-
-
-
-
-
-

siap buat paragliding together2 lagi tu.
waa.
makan hati ulam jantung la jawabnya.
sobs.

bagi yang tak tahu,ZAHIRIL ADZIM nie ex as.
cuma saja malas nak kecoh2.
nie baru terasa nak kecoh.
jelez wey.
teganya beliau.
huk3.



------------------------------------------------------------------------------------------------

hahahahaha.
ok2.
tu semua tipu jer ok.
sila jangan percaya ok.
itu hanyalah fantasi as jerk.
hahaha.
kang si dia flying kick as naya jer as menjanda sebelum masanya. hehe.
tapi as memang minat habis la kat Zahiril neyh.
since dia berlakon Filem Kami.
and before that lagi.
so bila dia dah bertunang, memang as rasa kecewa giler lah.
nasib baik lah si SHEERA AYOB tu lawa CUN+LAWA+GEBUS+MABELES+SLIM banyak lagi dari as.
kalau tak memang as as ag broken heart lah.
haha..


so to ZAHIRIL ADZIM, as akan tetap support u lah.
even u dah kahwin dengan tunang u.
what i see is ur acting.
not ur handsome+cute face.
hahaha.
ok si dia dah marah.
baik as caow dulu.
daa....^_^

p/s:jangan marah yea sayang.....=)

5 comments:

♥misz nana♥ said...

nana pun jeles neh!! :D

nojiukaeman said...

ek eleh.....tau la muka dia mcm si dia dolu2...

Cik As said...

misZ nana: tu la...geram2....nasib la sepadan..haha...

ijon lalink ku sayang:alorh..tak dak kaitan antara hidup dan mati la yunk...huhu...

Ayu said...

oho...ceq tak minat dia..lantak p dia nk kawen ngan spa pun...hehe...

Cik As said...

hahaha.....kalau dia kawin ngan i, mesti u ok jer kan..hahahah....ops...