Pages

Tuesday, March 31, 2009

tafsiran sikap korang(4 girl only k???hehe...)tapi, betul ke????hmm....

elo korang.....pekabo???huhu.....ha...kali nie teman tak taw nak tulis pa la...(ayat besa la kan..tak taw tak taw pown penuh 1 page gak....hahaha....)....
betoi la korang..teman tak taw nak tulis per.....percaya lah omongan ku ini...hehehe....di sebabkan teman tak tau nak tulis pe, so teman copy n paste jer la menda nie...hehe.......baca tadi besh lak...nie pasai sikap seseorang perempuan berdasarkan tanah,api, air n angin...
tak tau la betol ke tak...korang baca, pastu bandingkan la dengan diri korang...kalau betul tak tpu la...kalu tak betul, tipu la...wakakaka......so, tengok2 la yek.....
~ WANITA TANAH ~
Wanita tanah dilahirkan di bawah zodiak Taurus(21 April-20Mei), Virgo(24Ogos-23 September) dan Capricon(22 Disember-20 Januari)
*seorang yang boleh dijangka, berwibawa dan praktikal.
*Penyabar dan bertolak ansur, mempunyai kehendak dalaman dari segi emosi dan material.
*Semangat produktif dan gigih yang disertai dengan siksp berhati-hati menjadikan wanita tanah berkemampuan mencapai kejayaan dalam perniagaan.
*Kebijaksanaan dan kepintaran yang diperolehi sering tersembunyi oleh air muka semulajadi yang pendiam dan tenang.
*Sifat marah yang terkawal serta keperluan untuk keteguhan dan kawalan sering terbawa-bawa dalam perhubungan yang amat konservatif, serius dan sederhana
*Tidak mudah menunjukkan sifat penyayang tetapi wanita tanah adalah seorang kekasih yang setia dan berwibawa.
~WANITA API~
Wanita api dilahirkan di bawah lambang Aries(21 Mac-20 April), Leo(24 Julai-23 Ogos) dan Sagittarius(23 November-21 Disember).
*Dilahirkan sebagai pemimpin
*Mempunyai kekuatan diri dan biasanya enggan menerima pendapat orang lain walaupun ianya benar.
*Seorang yang artistik dan sukar dijangka, tetapi biasanya romantis dan tidak pemalu
*Mempunyai personaliti suka menguasai dan mendominasi tetapi boleh mengimbangi sifat-sifat ini dengan sikap yang pemurah, mesra dan menunjukkan sifat yang mendalam terhadap sesuatu yang disukainya.
*Suka berterus terang dan tidak berselindung menyebabkan orang yang dikasihi mersa sedih dan terhiris.
*Jujur dan mahu hubungan peribadi berjalan dengan lancar.
*Wanita api harus diberikan ruang yang cukup luas untuk menjadikan perhubungan itu terus berkesan.
*Tidak keberatan untuk beralih arah jika berasa tertekan.
~ WANITA ANGIN ~(nie sal teman n purple bear)
Mereka ini lahir di bawah lambang Gemini(22 Mei-21 Jun), Libra(24 September-23 Oktober) dan Aquarius(21 Januari-19 Februari).
*Berterus terang, berminda aktif dan gemar mencari kepelbagaian dalam setiap aspek kehidupan.(hmm, maybe..huhu....purple bear???)
*Berfikiran terbuka, mempunyai daya imaginasi dan inovatif, bagi mereka segalanya boleh dicapai.(yes..i'm like tis...hehe)
*Bergaya, tenang dan tidak cerewet serta mempunyai keinginan semulajadi untuk mengamalkan sikap diplomasi dan saling bekerjasama bersungguh-sungguh.(quite similar to me)
*Sanggup mengorbankan kehendak atau idea mereka sendiri demi mencapai keharmonian dan mengelakkan perselisihan atau konflik.(quite similar to....but not 100%)
*Sentiasa gigih untuk mendapatkan cinta yang terunggul, untuk berkonfrantasi.(YAAAA...memang macam nie..hehe)
*Kurang cenderung untuk menyampaikan perasaan sebenar yang terpendam dalam hati mereka.(hehe...betul betul betul)
*Dikenali dan diingati kerana sifat romantis dan manja.(manjakah teman???I, jangan gelak kat teman!!!!hahaha....
(purple bear, kita macam nie ka????huhu)
~ WANITA AIR ~
Wanita air terdiri daripada mereka yang lahir di bawah zodiak Cancer(22 Jun-23 Julai), Scorpio(24 Oktober-22 November) dan Pisces(20 Februari-20 Mac).
*Mempunyai sifat semulajadi untuk berkembang maju.
*Mereka ini dipandu oleh perasaan hati dan mempunyai sifat mudah bersimpati, berdaya imaginatif, sentimental, mempunyai perasaan yang berubah-ubah dan berhati-hati.
*Tenang dan mudah tersentuh oleh emosi orang-orang yang berada disekeliling dan cepat mengeluarkan air mata dalam sebarang situasi yang menyedihkan.
*Mudah mengikut rentak emosi orang lain dan juga diri sendiri.

so, sama tak???teman da yang sama, da yang tak berapa sama....hehe.....k....jumpa lagi di post yang lain ya kanak-kanak...hakhakhak.....papai...salam..take care.....

p/s:kan dah cakap...tak dak pa pown penuh 1 page gak...hadoi la.....hahaha.........(copy paste..mau tak penuh....kekekeke)

No comments: