Pages

Tuesday, July 7, 2009

lelaki vs perempuan part 2.....

weee.....jumpa lagi di my short merapu story...hehehe...kali nai nak habiskan la post yang teman biarkan bergantung tak de tali tu...ala yang sekerat tu....sebenarnya semalam lagi teman update...tapi maleh naik taip....haha.....

so,4C n 4S......mana lagi rugi?????tu suma teman tulis not for fun ok.....n teman taw tak suma macam tu...tapi kebanyakan....teman nie pulak kalau nak mengutuk, teman tak kata sebelah pihak..teman suka kutuk 2-2 pihak....laki ka pompuan ka, sama saja.....

errkk...da melalut da neyh...haha....ok la...teman xplain dengan lebih detail lagi k pa yang teman tulis ri tu...teman mula dengan pompuan dulu la.......huhu....

4C.....

CASH= teman pernah dengar perbualan member teman....masa tu dia baru pas jumpa pakwe baru or sng cter spare part baru la.....macam nie komen dia....

"muka hampeh gler...tapi nasib baik poket penuh.....aku tak kisah muka macam *&^&* pun aslkn tiap kali kuar ngan dia, dia sapot aku...." hmm...pe pndngan korang pada gurl macam nie????penting ka duit dalam idop?????membawa kebahagiaan kah???

CREDIT CARD=yang nie pown leboih kurang cam di ats la jugak..tapi pompuan tak pndang sangt laki yng da credit card...sebab utang ja kan menda tu....tak menunjukkan laki tu kaya...lain la kalu credit card gold....ha...yanb tu mmg di kejar...huhu......sekali lagi, penting kah duit????

CAREER= ha...yang nie kalau pompuan kalau jumpa laki yang keja menoreh getah, bawak lori, mmg tak pandng la.......jangan kata sebelah mata, sipi2 pown wat derk ja....apa hina sangat ka keja tu????ngat penoreh getah tak leyh jadi kaya ka????alasan klise, ala, pompuan perlukan lelaki yang dapat tanggung anak bini......dapat tanggung barang kemas, shopping, perabot...bla bla bla....macam2 la kan...kadang2 teman yang gurl pown tak paham kaum sejenis teman tau...huhu......

CONDOMINIUM= senang cter rumah la.....kalau rumah kayu ke, serebeh sana sini, nak masuk pown agak2 kan...tapi kalu umah bungalow, tak ajak pown gegeh nak masuk gak....hahaha.......

jap g teman wat huraian teman...skunk nak xplain pasai 4S lak...huhu...

SKIN= skin nie cam kaler kulit n rupa paras pompuan tu la....percaya atau tak, kajian dah menunjukkan bahawa lelaki akan tengok rupa paras terlebih dahulu sebelum tackle seseorang pompuan tu.....kalau kulit licin, putih, lawa cantik, jelita, menawan, n bla bla bla, baru diorang akan mulakan langkah tackle pompuan tu......alasan biasa, lelaki mmg sukan kecantikan...apa, ingt kecantikan tu leyh masak nasik ka????kemas umah???basuh baju????eh...jangan bangkang...kenyataan.....hmm...patut la teman tak dak yang nak kan.....dah tau da napa.....muahahahahaa.....

SHAPE= kalau dah pass syarat pertama, syart kedua menanti....uka dah lawa, tapi body lak gemok cam teman....alamak......terlepas la pompuan2 tu untuk di tackle...hahaha....yang gemok2 depa tak layan.....alasan boleh blah, tak larat nak sapot makan bila dah kawen nnti.....aduyai......alasan.......

SEXY= ha....yang nie laki mmg suka...pompuan seksi......senang nak cuci mata........tengok la bukit bukau.......panorama alam kan....dah tu, free lak.....mau tak besh....t puji la pompuan tu dengan ayat2 jiwang leyh blah.....u nie menggoda la..........manja la....tapi tak berani kata u punya *&*^^%* mengancam la...tergoda i tengok......nak rasa leyh???waaa......bahaya2.....

SEX= last skali, kalau suma yang di atas tu dah complete, diorang akan tengok seseorang pompuan tu sebagai tarikan sex.....tak percaya????kenyataan......

ok.......nie part huraian...panjang sket k????baca smpai abeh....huhu.....

persoalan teman...antara lelaki n perempuan tu, mana lagi rugi??lelaki ka, perempuan.....bagi teman 2-2 regi...tapi perempuan sangat2 la rugi......nak tau kenapa???

sebab perempuan akan kejar lelaki untuk dapatkan duit......perempaun tak mo idop susah.......kalau boleh, diorang nak yang dapat sapot idop diorang dari ujung rambut ke ujung kaki......perempuan sangaup lakukan apa sahaja demi mendapatkan kesenangan...sampai sanggup ilang maruah, ilang dara, ilang segalanya.......

MASYA ALLAH....untung ke cm tu???ingat.....duit bukan segalanya.......maruah sebagai seorang perempuan tu sangat la penting........apa la sangat nilai keduniaan jika nak di bandingkan dengan akhirat?????baru kenal, dah bagi pegang all the things that we as a girl has to keep it......semua yang hak cipta terpelihara, guys dah rasa......benda yang patut di simpan untuk tatapan lelaki yang bergelar suami, dah bagi kat jantan jongos.......patut ka macam tu????

to guys, mungkin diorang kata ala, duit banyak bukan masauk ke kubur....spend la sket untuk GRO, pe**c*r n sebagainya......yg nie pown tak bapa crdik...dah ada duit banyak, kawin la.......sekali kenduri paling kurang 50 ribu....hah..tak puas sorang, kawin 4 tros......u can having sex puas2......sekurang2nya, dengan cara yang halal..cara yang di redhai ALLAh...bukan dengan maksiat.......

duit boleh di cari......hari nie bayar untuk GRO, esok2 leyh cari wet lagi kan....tpai untuk maruah yang dah ilang, mana nak cari???man nak dapat dara yang dah di gadai demi keseronokan duniawi????

teman bukan alim sangat.....teman pown teruk jugak......tapi bila melibatkan maruah diri, teman akan protect habis2an...teman pelik bila dengar girl senang2 bagi maruah dia dengan senang.......yang penting, duit dapat, seronok dapat......tak ingat da hukum hakam sesuatu benda tu.......idop nie bukan nak kejar dunia aja...tapi paling penting kejar akhirat......yg tu baru kena.....baru betul...

teman tau tak suma macam nie......ada lagi yang mencari kesetiaan, kejujuran, kasih sayang n paling penting dalaman seseorang tu.......luar nampak baik, dalam belum tentu lagi....n luar nampak jahat, belum tentu lagi betul2 jahat......rupa luaran tak penting pown...wang ringgit, mmg perlu, tapi jangan terlalu di kejar....yang penting ilmu di dada......iman.....baru menjamin kebahagiaan dunia dan akhirat ok???/

waaa......sejak bila kanak2 rebena cm teman nie leyh membebel panjang cam nie eh????da jadi matang la plak....hahaha...tak mo tak mo...nak kekal kanak2 rebena...baru besh.....haha........

ok la......dah penat gler neyh menaip......nak g masak.....lalalala.......sapa nak ras masakan teman???ok..teman tau masakan teman tak sedap...so, jangan rasa k???muakakakakaka......

hmm..t teman tulis menda len lak k????nak tulis menda yang leyh di kongsi la......asyik tulis menda merapu ja kan....boring la....hehehe......

k....da.....c u again.....salam....tke cre.....

p/s: soe post kali nie agak lucah.....hehe...lagi 1, skunk nie dah susah nak jumpa 'anak dara'.....eh..tak susah......penulis blog nie ada.......hahahaha......teman dara k........(statement pe neyh?????hehe)

7 comments:

aM'i'NotE said...

erk eleh.......
sku sokong yg 4s 2...
hahaha...
tp yg last statement 2 leh caya ka??
hehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

leyh cya la...ang nie...cm tak besa lak kan???hahahahhahaa.......

aM'i'NotE said...

maksd aku ayat last ang 2...haha
leh caya ka??
hehe

H said...

PB caya !!!!hehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

tngok....pb pown cya aku tau....kompom ang jeles ngan aku....hahaha...kenyataan beb........hohohoho

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

panjang neyr, tak letih keh tangan menaip??

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

tak pown......da exert...haha.....