Pages

Sunday, January 31, 2010

atoi....what should i do...huhu




*per motif pic nie eh??haha*

teman da cerita len nak tulis sebenarnya. da taip siap2 da pown. tapi pahal eh bla teman nak publish post jer tak leyh. wa. penat teman karang panjang2 semalan. huhu. nasib2.

so, tak de da la story teman tu. ish. geramnya. sabaq awie sabaq. dugaan. huhu. so, per teman nak merapu ag kali nie eh? tataw da la nak merapu pa. da tak de idea. teman nie dari semlam ag asyik batuk jer. ngan selsema ag. cam nak demam. tapi tak demam kkowt sebab teman kan kuat? haha.

ha. jangan suh teman mam ubat yek. sebab teman takkan mam la. ngat ubat tu sedap ngat ke? len la da ubat perisa cokelat ker, stroberi ke, baru la teman akan mam ubat. hua3.

esok kalu teman tak chat gak teman ngat nak amek mc. leyh rest kat umah jer. tapi rasa maleh lak nak p amek mc sebab secara otomatiknya teman akan kena p klinik, n akan dapat ubat. ish. teman rela ag p keja tau. haha.

oh ya. bilik teman da berubah wajah skunk nie. da boh cat kaler BIRU!!!lawa seyh. tenang jer masuk bilik teman. hehe. tu pown teman yang kena cat sendiri taw. tak chat tak chat pown kena paksa wat sendiri gak. tak pe la. redo jer la. janji bilik teman dah lawa skunk nie. haha.

da2. teman da maleh nak taip pa ag da. 1 cc bising ngan batuk teman neyh. nek malu la plak .teman nak balik r cam nie. huhu.

p/s: 28/01/10 ri tu besday ayah teman. 30/01/10 lak besday adik teman. soe yek takrak hadiah wet tarak ag r. tunggu dapat elaun t teman wat open table ka. ehem3. untuk famili teman jer tau???haha. nak balik tdo. kepala da berat. nguu...

2 comments:

cipotcedot said...

HOYEH DAK PENAKOT OBAT...NGEK KALO OBAT ADA PERISA STOBERI DAH LAMA CEQ BELI SEKILO...HAPE2 PON MUGA2 DIRIMU DISANA CEPAT SEMBOH,SEHAT DAN CERIA RIBENA SENTIASA...HOHO DOA ORG JAOH NEH....

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

na da tkut....tkat ubt ja, semal da pises la weyh...haha....maceh la doa kat aku eh....ngee..