Pages

Saturday, January 23, 2010

salam.....

kali nie teman nak berbicara sumting. ngah jiwa kaco neyh...huhu...


ini pic zahiril adzim..(btoi da ktau eja nama mamat nie. hehe)dia nie pelakon. maybe da yang kenai,. da yang tak kenai. dulu teman tak minat pown mamat nie. tapi 1 day, masa teman tengok cter KAMI THE MOVIE ngan member2 teman, and suddently teman kata "oh damn!!muka mamat nie macam pak cik!!!!sebijik!!kawan2 teman tengok, n kata, memang muka mamat nie macam pak cik pown.
*sapa pak cik???sum1 that used to be sum1 special to me..used to or still???hmmm...*

and on the spot teman tros minat mamat nie. teman tngok btol2 cara lakonan dia. yea. lakonan dia memang besh. menjadi. kalu tak, tak menag award la masa festival filem malaysia dlu..hmm...

tapi bukan sebab lakonan dia sangat real or muka dia yang nsem wat teman minat mamat nie. tapi sebab cara dia berlakon, cara dia cakap, everything about him. it's really connected to pak cik!!seyes teman cakap.

muka dia memang dekat2 dengan muka pak cik. kadng bla teman teringat pak cik, teman tengok muka dia. (gosh!!teman da gila!!!)haih. kadng mulut tak seiringan dengan hati kan. susahnya...

tadi teman view ag profile pak cik. baca sumting yang wat teman agak tersentap. apa??woh. it's better be my secret. teman nak lupakan pak cik. teman nak lupakan everything about him. but it;s really hard. teman mungkin pandai bagi nasihat dekat orang len, tapa teman tak pandai nasihat hati teman sendiri. haih...

dulu niat teman cuma 1. nak ubah dia jadi kbetter person. sebab teman tau, aty pak cik sangat bek. he juz want people looks him as an evil person. he's hiding his kind hearted. tapi teman gagal. gagal sangat2. last2 teman gak yang sakit aty. haha. what a stupid girl m i......

need sum1 yang leyh healkan aty teman. seyesly..huhu...


p/s:pakcik pernah tengok teman macam nie. mata penuh dengan persoalan. until now he's keep coming to my dream ...!!!every night!!!!!!

2 comments:

Anonymous said...

haha...dok mimpi basah pa...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ngek!!!!!!
luku mau???huhu