Pages

Sunday, January 10, 2010

last day cuti..huhu

salam....

waa. hari nie last cuti. esok da kena mula praktikal. seyes teman langsung tak ready ag neyh. kalu sebelum nie teman cam semangat ja nak p praktikal. tapi la da kureng sket. atoi la. pehal nie??huhu.

cuti sem teman tak rasa cam cuti pown. sat sangat. ya la. cuti tak sampy sebulan. da kena p praktikal. tapi tak pa la dok kat umah. hmm. macam2 teman rasa skunk nie. tapi paling ketara skali rasa maleh r. haha. pa la nak jadik ngan teman nie kan. asyik maleh ja. tu yang tak dak pakwe sampai kesudah. wahaha. pomot diri lak. keke.

bila teman tengok balik blog teman nie, da lama rpanya teman tak update kan. dah berkurun. nak kata tak on9, hari2 teman on9. nak kata tak dak story, melambak2 story teman ada. tapi nak wat cam na. bila teman nak tulis ja kemalasan yang amat sangat akan menyarang teman dengan ganasnya. so, tak jadik la teman nak update blog. hahaha. (alasan mau power beb. ngee)

oh ya. hari nie kat umah teman wat kacau bubr asyura. koranmg tataw ke bubur ayura tu cam na? ish2. terok tol. kalu korang nak tua, korang google la sendiri. maleh teman nak explain. hahahaha. nie teman saja la melarikan diri sat dari keriuhan orang ramai. penat seyh kena kerah wat keja dari pagi tadi ag. baru sket. kenduri kawen t cam na la eh. atoi la. maleh tol teman nie kan. huk3.

da2. teman da nak out. t mak teman bising teman on9 lama2. hehe. papai. salam. tke cre....

p/s:da keja nanti, lagi la berhabuk blog teman nie. kompom lagi susah teman nak update blog. tak leyh selalu on9. uwaa....tak besh tak besh....huk3...

3 comments:

Anonymous said...

salam. apa habaq? chat?pakwe?sabar2 dowh. aku pn kena prak gak. cti sem 3 mggu ja huhu. tp nk wt camna,inilah hidup. kuatkan semangat. hidup masa belajar bukan utk bersenang-lenang. mintak tlg Allah gud luck dear!!! misz u! <3
@----uswatun-----@

ashraff said...

xpa wani.. keja lagi baik.. blog ang meh aku tlg sapu sawang.. hehehehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

uswatun!!!aku rindu ang sngt2 weyh...huhu....ya la....da ,ula prak..tensen ya amat....atoi...macam 1st2 g plkn dlu..tpi lgi trok..uwaaaaaa
ashraff:maceh2...sapu blog ang sama k??haha