Pages

Monday, March 22, 2010

jerawat.....benci nya!!!!

salam...
pgi tadi masa teman nak bersiap my keja, da pasan da 1 ag jerawat bru kat muka teman.
my ja keja tetiba teman kena tegur.
"ha, wani da ada jerawat. da ada pakwe la tu."
gowh.
cam tau2 ja. haha
tpi, kenapa mesti time happy2, bahagia2 nie la nak tumbuh jerawat pown.
time single ri tu takmo da jerawat.
time da tak bpa single nie la nak da jerawat pown..
uwaa..
tak suka.
bencinya.
walaupun teman nie bukan lah jenis yng bgi penjagaan istimewa kat muka teman,
tpi bla nek jerawat ja teman akan rasa terseksa sangat.
uhuk.
n teman pantang da jerawat.
mesti teman akan picit nya.
hasilnya, terbentuk lah parut.
huk3.
da la teman nie tak tomey da, skunk nie ag la bertambah tak tomey lak.
uwaaa,,
tulun!!!tulun!!
T_T

p/s:pa kaitan jerawat n kegatalan seseorang tu eh? selalu kita dengaq kalu da jerawat jer mesti diorang kata jerawat gaal.tahyul tu suma. merepek jer eh??(ayat cover sebab teman ngah gatal skunk nie. hahaha)

8 comments:

H said...

alahai...stakat 1 tu pe la sgt berbanding muka teman yg beribu2 jerawat nih...muka kome dah comey dah..kome jgn dok geram bebenor..atte,yg kamu da pkwe tu,ngape tak kabor pda teman..teman geram,kome tau idok...kome temang...tish2...
1 lg...idok ke kome mau g komen kt blog teman??sunyi aje nlog teman..sedih teman tau idok...=(

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

1 apenyer..da nek beridu kome tau..kalu tak idak ler teman nak risau pai ke tahp neyh...tensen kome tau...huhu...kome tu bz nak final..teman diam le dlu...tpi teman da bgitau apa..itu pown kome tak ingt ke...kome ingt ape la eh??haha...yea la..t teman g blog kome,teman komen la yek..da jgn nengeh...burok benor...haha

H said...

xde teman nok nangis nyer...teman geram kt kome ajer..dlunyer,teman tok declare lg..ni dah declare...diam beribu bhaser...teman nk naik hangin ler ni...teman xnmpok komen kome pong...kome ni nk kena cubit pp tembam kome tu ha...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

alolo...teman mc kome, kome tak bls...teman tak mo la kaco kome..kome kan da klas la,exam la..hehe...soe yek kome yek....hehe..jgn r majok ngan teman..syg kome neyh..ngeee

H said...

yela...(syg hampa lg)...hah?pe dlm bracket nie..kome temang..teman xde sibok mane nyer..dok ade credit ajer...nant bwa teman g jpa pakwe kome..nak selidik botul2...nnt die buat kome nangis lg...hahahah

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

haha...ala kome nie..baga la can kat teman lak nak manja2 sekali sekala...bukan selalu...teman syg kawan2 teman tau...lagi2 kome ngan pak cu kome tu...jgn pk bukan2 tau...yea..dia da tak brani wat wani nangeh da...kang kena karate ngan wani..haha...windu kome neyh..

Hamizul said...

ate...mane idoknyer nangeh melawak kaso bebeno...pakcu dgn makcu ker kome2 sekalian... wani to mak lang..huhu...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

uiks...temann ie mak ngah tau...bluek...awek sndri tak tau..majok ah..huh