Pages

Monday, March 29, 2010

untuk sahabat2 teman...

salam....
*post kali nie teman tuju kat sahabat2 teman*
wa. bla teman baca blik post2 teman sebelum nie, it's more about my life. ngan sum1 yang special dalam idop teman. sampai teman kena akui, teman agak lupakan sahabat2 teman yang sangat baik dengan teman.
maaf. teman akui teman alpa. teman mintak maaf k. di sini teman nak gtaw korang, walaupun dalam aty teman da ada yang punya, tapi teman tetap sayang korang suma. tak ubah walau sikit pown. seyes teman cakap.
untuk I n PB, sahabat paling istimewa dalam aty teman, teman takkan lupa korang. bagi teman, idop teman tak dak makna kalu teman ilang korang. teman sayang korang sangat2. bagi teman korang bukan sahaja sahabat teman, tapi insan yang sangat istimewa.
ada ja d samping teman tak kira msa teman happy atau sedih. jadi, andai korang terasa dengan teman baru2 ini, teman mintak maaf k.mintak naaf andai teman da jarang mesej korang, da jarang spend time ngan korang. teman akui teman da lama tak mesej I n PB. maaf. itu teman akui kesilapan diri teman yang tak sempurna sebagai seorang sahabat yang baik.
teman nak korang tau, teman masih lagi SITI NUR ASWANI yang sama. masih boleh d ajak lepak sama2. walau dalam idop teman sudah ada insan yang teman sayang, korang tetap teman sayang. ingat tu. huhu
hmm.that's all i think. sekali lagi, teman mintak maaf kat sahabat2 teman k??
p/s:cedeyh la plak. adi!!!ayu!!!i'm so sory..huk3...

8 comments:

H said...

loorr...owg melwak je la..sori2 terasa..teman sja je usik kome..xde niat lain pong...ag pon...teman phm kome dah berpunya..xmau ganggu ler..hik2..moga korg bhagia sentiasa

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ala....takpa la..slh wani gak..jgn kata cm tu k...ayu n adi ttp pling besh tau...huhu...windu ayu....
amin...harap2 la...tmy la kndri kawen wani 4 taun ag..kan ampa kan...lalalala

aM'i'NotE said...

lalalalalaal.....pujuk aku cepat

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

alorh....ang nie..huhu

Hamizul said...

huhu...hope xmengganggu la hubungan ampa2 eh...yg penting segala persahabatan bkekalan selamanya...maap la kalo da yg terasa ati...len kali kalo wani wat lagi cekeh dia sorg skali...owoh!...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

amboi....dak neyh...pnykong sapa nie??nak kena ketok r tu!!!pb...tolong!!nguu

H said...

BAIK...kita ketok wani yer...dia memang....
haha.....
xmengangu hbungan ktorang pon...
sja je,ktorg wat gempak kit,bg wani kecut perut..haha

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

owoh...suma geng wani da skong owng len..na aci..ijon nie mmg nak kena r...huhu....takpa2...!!!