Pages

Monday, March 1, 2010

~untitled~

salam.....

teman tak tau nak letak tajuk apa. so teman tulis jer la untitled. penting ke tajuk? memang penting. sebab tajuk tu menggambarkan keseluruhan entri tau. tu pe yang teman belajar la. tulis jer tajuk untitled. tapi yang sebenarnya banyak teman nak merapu. hahaha.

firstly, teman nak ucapkan maceh kat dak2 umah sewa teman. yea la hari tu kan teman balik kulim tdo sana. thanks to kak wawa yang layan teman sampai pukul 3 pagi. macam2 kami borak. tapi teman la yang paling cakap banyak. well, macam besa la kan.hehe. yang tak besh nya lepak jap ja ngan ijon. ceyh, da keja konon. luku mau? haha. lawak ja. tak pa. teman tak kisah.ngee...

then, semalam kuar ngan dayah lak. dia lanja teman mam. waa. maceh yea adik ipaq tak jadi teman tu. adik ipaq tak jadi? hanya kami ja yang faham. hahaha. nothing special la. men2 jer ok. kang da lak yang salah paham. hehe.

besh la kuaq ngan minah tecik neyh. (yea, ang tecik dayah. nek icon lak, teman nampak cam dak darjah 3 ja tau? hahahahaha). jalan2 pusing cs. n kami tau makan ja. haha. macam mana la teman tak gemok. dia tak pa la badan da memang tecik. rasa2 nie komplot untuk wat teman always gemok kowt. huh. yang paling besh nya n wat teman gelak tersangat2 masa si dayah tu cakap "monyet tu cute" hua3. pantang p kedai teddy bear, mesti dia cari patung monyet n kata monyet tu cute. atoi. penghayatan seni dia memang tinggi. teman salute la. tapi teman tak leyh tahan la. rasa lawak sangat. hahahahahahaha.

patut la time teman kata nak p SP dia nak ajak teman lepak kat tempat yang banyak monyet rupanya dia nak tunjuk kat teman batap comey nya monyet2 nie. hahahahaha. atoi. da gelak sorang2 kat cc neyh. hahaha. tak pa la. maybe da la yang "comey" kat monyet tu kan. setiap orang da penilaian masing2. hehe. neway, besh la kuaq ngan dayah. t kita kuaq ag k. hehe.

then. pa ag eh teman nak merapu? merapu sal ehem2. woo. tak leyh tak leyh. personal sangat la plak. ngee. nanti la teman update pasal sumting that make me "dup dap dup dap". skunk macam tak sesuai ag la plak. haha.

da la. tataw nak merapu ag da. t teman update sumtin interested ok. daa. salam. tke cre..

p/s: lalala. lappy teman da siap. yippie. besh2. tapi da kat kulim ag la. sabtu or ahad baru leyh amek. ijon, give a good care to my nyawa ok? haha.


13 comments:

H said...

p sp xajak...huwaaaa

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

alololo cyg..soe r....tau cyg demam...na leyh kuaq jenjalan.....biaq orng yg sehat ja jenjalan....hahaha...t kita date ag yek..jgn majuk tau cyg...ngee

Hamizul said...

ish3x....ceq pon dia x ajak gak..pai ati toi..sobs...x hape la slmt ada lappy wat peneman diri..heheh...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

alorh..dia 2 ag r..kalu kuaq ngan twin bkn nak bwk..jelez taw..huhu..eh..jg lappy i leklok yek..windu lappy da neyh..hehe..

H said...

huk3...majok laaa...cenni r,kwn...huk3..cpt2..pjokk!!

Hamizul said...

ayok xtaw ampa xtau pat pujok....

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

alololo...cyg2..bucuk2 wani, jgn r majok....huhu,,,,ri 2 da dating da,..pai adi jelez...haha

H said...

uhuk3...pujuk lagi...pujok lagi...huk3 =(

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

atoi...dak tomey nie..ngada lak..da dpn2 mmg kena cubit r...hahaha

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...
This comment has been removed by the author.
H said...

xtatot...weekkk...hamizul ni ijon ka???

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ye la cyg..jgn majok ag k...t tak tomey..hehe

Hamizul said...

ijon atau hamizul? ish kompius ah sapa eh?