Pages

Wednesday, January 12, 2011

siaran tertunda....

assalammualaikum...

~tiada gambar untuk post kali nie. harap maklum..~

da banyak hari kan as tak update blog.
ada tak yang rindu as?
ada ke tak?
ok tak dak.
maceh.
haha.
actually, as ada banyak nak share.
ther's alot things happen to me this few days.
tapi memandangkan as tak da masa, tak da internet and lappy wat hal, semua cter tu as simpan ja la.
dalam minggu lepas, banyak menda jadik kat as.
cuma macam AYU cakap, TABAH!!
hoyeah.
jadi jer paper kat as, AYU akan cakap, "wani, tabah ok!!"
sampai da boleh hafal da.
hehe.
tapi, sebab ayat dia yang simple tu la, as jadi lebih tabah.
thanks yea cayunk!!
kadang tu bukan apa.
saja nakkan perhatian lebih.
ngengada ja,
haha.
last week jugak, as 1 umah g berkelah kat Ulu Paip.
g wat bbq,mandi2.
even tak semua join, tapi alhamdulillah.
at least dapat rapatkan silaturrahim budak2 umah as kan.
kalau ada yang terasa2 tu, elok jangan di simpan dalam hati la.
da last sem da.
sem depan pakat2 tak jumpa da.
so enjoy la last sem nie.
kalau ikutkan as, mungkin macam2 yang as terasa.
tapi malas nak panjang2kan hal, or simpan lama2.
nanti buat sakit hati as ja.
bukan dapat settlekan apa pown.
betul tak?
kawan mungkin tak berguna untuk hari ini.
tapi untuk masa2 akan datang, kita tak taw kan.
mungkin satu hari nanti kita perlukan pertolongan kawan kita.
so, hargailah kawan, mahupun sahabat kita ok?

p/s:sahabat jadi musuh? bahaya tu!!!!


4 comments:

HIDAYU BINTI HARON said...

kita semua kena sama2 tabah!!..hehe =) im the one of person who miss u soo much..

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

yes!!!n i miss u tooo.....windu sangat2......cm tak puas ja lepak ngan ayu semalam...huhu....=)

Ayu said...

yep2....nnt "lepak" lg..macam kasar jer, lepak2 ni..so kita tukar jd, nnt kita "dating" lg...erk, cm kekasih plak..tukar lg,nnt kta "bersama" lg..erm, ok kot tu...hehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

haha...btoi2...nnti kita bersama lgi yek..hehe