Pages

Wednesday, April 8, 2009

alhamdulillah.......syukur....=)

ai orang.......pekabo????di harap korang sehat sejahtera la hendaknya ya???kalu tak sehat g r jumpa doktor......tu pown nak kena suh ke???hehehe....lawak jer....

ok...kali nie teman nak merapu pe lagi eh???hmm......jap2....nak kena pk betoi2 dulu la.....ha...da dpat......kali nie teman nak tulis ringkas2 jerk....kalu tulis banyak2 blom tentu korang mau baca kan????hehehe......

hmm....selepas semalam teman wat lauahan rasa hati teman yang tensen, sakit aty, n sedeyh, hari nie, suma da settle...sng cakap, BLOG teman pown dah tak kena BLOCK, teman ngan sahabat teman pown da orait.......syukur alhamdulillah....

mungkin pengarah politeknik teman bca blog teman so, dia suh tak block da la kan....mana la tau....wakakaka....perasan gla...lecterur pown blom tentu nak baca blog teman, nie kan pulak pengarah politeknik teman kan????hakhakhak.......

so, skunk teman leyh la update slalu blog teman...yay!!!!happynya diriku...hehe(cam budak2 kan teman nie......g pown teman mmg kanak2 ribena yang sentiasa riang ria..waa.......suka suki jer teman menipu kan???hahaha)

masalah dengan sahabat teman pown dah settle....lagi sekali alhamdulillah.....puji2an bagi ALLAH yang maha esa...sahabat teman dengan teman dh ok....harap lepas nie tak jadi lagi la macam nie....

tapi yang agak tak beshya, petang tadi teman main netball untuk blok teman....walaupun sronok blok teman dapat num 2, tapi yang tak bpa beshnya, jari tangan teman tergeliat...sakit ooo....nak genggam tangan pown tak leyh....nasib bek la teman nie kidal..kalu tak, tak menulis seninggu la teman....huhu.......


ha...nie la buktinya........jari manis temn yang bengkak tu...tapi teman tengok cm sama ja kan????hahahha......tapi betoi2 sakit tau.....bengkok ja jari teman...tk leyh lurus......huhu.....mungkin ni balasan untuk teman yang semalam asyik merungut jer kan????skunk ALLAH byr cash...jadi,teman trima jer la seadanya....gpown salah teman kan????huhu

k la....da tak tau nak merapu pe lagi da......sket2 pown dekat 1 page gak teman merapu kan???hahaha.....cam la tak kenal teman kan???hehe....

k...jumpa lagi di post yg lain....papai....salam......take care always ya......

p/s: pe la yang teman merapu eh???ntah hape2...huhu

2 comments:

angkasa said...

thanx follow blog yaa
qajen2 laa cment
hehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ur welcome.....
join la my blog n my group blog....hehe..
pomot lak....