Pages

Sunday, April 19, 2009

teman n awal ashaari....love his dimple!!!!!=)

elo korang...kali nie teman nak tunjuk kat korang gambar teman dengan sumbody....sapa???ha..tengok r gambar2 kat bawah nie...jangan da yang jeles da la yek...hahaha....blagak lak teman...temn gurau jer k??tak de niat nak riak atau ape..juz nak berkongsi...so, jangan kutuk or condem teman k??hehe.....check it out...

awie n awal...eh....cam serasi jer kan???hahaha.....jgan jeles....keke...prasan gler!!!


'eh, awak kan yg iron bju saya tadi??' tanya awal kat teman,....sebab tu teman 'ghenyeh' tak mau2....hahahaha....

awal lenguh tangan sain otograf untuk kami suma...cian dia...huhu


teman n member2 ngan prof izi....prof nie lwak gler tau...hehe

i love his cute dimple...!!!

hehe....teman, rummate teman, n awal....


'surat cinta' awal untuk teman...jangan jeles....hahahaha.....


nak mnum tak air nie eh???keke....


hadiah dari awal....thx so much awal...u very sporting man....
teman n awal...sapa lagi comey??haha...da tentu la awal....hehe....

teman n prof.izi hj ali....renung2 kan dan selamat beramal....hehe....


awal tengah jadi pengacara....da gak yang nak snap gmbr dia...hehe...


nie ja keja teman n rummate teman kalu da borink...hehe...

awal ashaari....he's cute n handsome.....wanna b my husband????wakakakka....lawak ja....teman da ada kakash!...keke....
so, nie la gambar2 teman ngan awal....mesti da yang tertanya2 asal la teman leyh dapat 'surat cinta' dari awal kan??...sebenarnya teman juz tolong awal iron bju dia...sebab tu la....pa salahnya tolong orang kan...lagi2 pengacara yang teman minat habis.....lagi r....
wakakaka....
awal nie kalu korang nak tau, mmg sporting gla......dia tak kisah pown ramai mana nak tangkap gmbar or nak otograf dia.....sampai berpeluh2 lagi...tapi still steady lagi....so, tak salah la teman leyh minat dia....hehe....
n korang pown mesti tertanya2 cm na la awal leyh my politeknik teman???semalam (18/04/2009) program GENERASI Y my poli teman...wat life kat c2....awal lak jadi pengacara sow tu..so, da teman memang minat gla kat awal, teman pown join la....besh tau walaupun agak borink....demi awal teman sanggup tahan kemengantukan tahap gaban masa show tu...hahahah...teruk tol teman kan??hehe...
ok....tu jer la untuk hari nie...sebenarnya teman nak post menda nie semalam lagi..tapi sebab tenet mereng tahap gaban, so, terpaksa la post hari nie..kra orait gak la kan.??hehe....
enjoy tis ya...soe kalu da part2 yang teman over acting....saja nak meriahkan blog teman ja..hehe...k..papai..salam..take care....
p/s: teman minat gla ngan lesung pipit dia..sangat2 suka orang yang ada lesung pipit.....huhu

2 comments:

pencari sejati said...

ooo..
report kat pakwe!!
report kat pakwe!!

hahaha
(er.. sape erk pakwe nyer, cm ne nk report)

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

hahaha...
tak pe..
report la kat awal...
dia la pakwe saya...
silakan yek...
hahaha......=)