Pages

Saturday, April 11, 2009

pulau sara, tasik banding. part 2...huhu..=)

assalammualaikum...elo korang...kali nie teman nak tunai janji teman....yang mane??ala,....yang pasal teman nak tambh gambar masa g camping ri tu r...tak ingat??tak ingat sudah....wat2 bagi ingat gak...hahaha......

teman baru jer dapat gmbar2 nie dari lecturer teman....sebab tu lambat leyh upload...so, tengok2 la yek.....huhu




baru sampai kat jeti tasik bandingmelaram la dulu dengn life jacket.....hehe





ha..nie la kami nya bot '5 bintang'...hahahah...punah impian teman nak maman angin atas cruise...wakakaka....

baru samapi kat kampung orang asli kaum jahai.....teman bersyukur sngat2 idop as malay n muslim...huhu




bagi la gula2 kat dak2 kat cni....diorang malu tapi mahu..hehe...




cm besa...bergambar d mana jua....hehe

baru sampai...so, dgr taklimat sket....




wat water confiden...nak tau tak??3 laki lemas....hahaha....cian2...seangkatan ngan si I tu..tak tau berenang....wakakaka...teman pntang leyh brenang.....tak reti nak naik2 lagi lec tak suh...hehe...

proses 'memutihkan' muka teman..makaceh la yek...ssh2 jek....hahaha




orang gilak...haha





ni macam broi2 glak tau...wakaka...




orang gilak yang sngt nsem....hehe.....gatal lak....


pengerusi kelab yang glak n cm pondan...hahahaha....

teman yg telah 'dilelakikan'....haha....time nie laki jgik gurl, gurl jdik laki..lwak tol..huhu..

teman n 'wife' teman....hahaha...




dah nak blik..blik dengan 'cruise' teman r....wakakak....




nie la kerja tak dak fekdah diorang...amek gmbar teman tengah tido..hampeh!!!!

da lagi!!!geram2,...

n lagik..waaa....na kena tol diorng neyh...huhu...

ok..thats all 4 today...teman maleh nak cakap bnyk.....k..papai..salam..tke cre...

p/s: teman rindu pulau sara.....nak g lagik....hukhukhuk...

2 comments:

sayeJAJA said...

nak pegi jugak laa..
hehehe
macam nak anjurkan event untuk klasmet dekat sini.
tahu tak cara2.prosedure2?
tolong [pelisss
;0)

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

kalu nak wat kat pulau tu susah sket..sbb pulau tu hak kolej mara kulim..n diorang juz bg kat certain people only...tpi kalu nak wat kat tmpt len leyh ja...cm mkn msa nak atur event la..asl da usaha, sumal eyh......=)