Pages

Tuesday, August 25, 2009

presentaion b.i..huhu..

weee...hri nie presentation lagi...adus...sem nie hari2 da presentation.....dak marketing la katakan.,...tak dak presentation tak sah...so, kalau sapa2 yang teringin nak amek teman jadi executif marketing, cepat2 book k.....t teman keja ngan orang len padan muka....wakakakaak...da ka yang nak amek teman melingkupkan company korang???hakhakhak....
teman ngan skuter kesayangan teman...hehe...semangat la konon sebelum g klas....menyegak la sket2...haha....tomey tak???hohoho....
tapi tak dak la plak video masa teman wat presentation b.i tadi...mendapat bantahan keras dari IZZATI N AYU.....ceyh.....nak kena karate tol depa neyh..teman nak bagi gleymer free pown tak mo...haha...
so, sepanjang teman wat presentation tadi, owait la jugak....tak dak la trok sangat...cuma teman rasa markah teman kali nie sket la dari sem lepas....sebab teman hentam ja lbeyh..wakaka.....langsung tak prepare...prasan bagus...last, p depan mau nak blur ja...haha.....padan muka teman kan...huhu...
teman nak cakap pasal pe lagi eh??sal teman n si dia??buang karan ja...no more tears kan??so, maleh nak buang masa pk hal yang dah jadi...life must go on...n pakwe pown nak kena cari len la...sapa nak jadi pakwe teman angkat kaki??ya....suma orang hari2 angkat kaki...so,suma la pakwe teman la...hahahahah...teman sangat perasan kan???soe kalau dah meluat....teman memang kuat perasan.,..kan izzati kan???kehkehkeh.....
dah r..ngah wat assignment nie..assigment tangguh....last minit nya...padan muka kami lagi...haha.....guna tenet free kat kedai mamak....so, lantak r nak overnite kat sini pown...bukan depa nak halau..last assignment ke mana, pa ke mana...asyik on9 menda merapu ja...haha...soe yek my team member..teman pantang jmpa tenet..tau nak on9 ja....besa la..kat umah tak dak tenet...hehe...
k..caow lu..kang izzati n ayu karate teman lak....asyik on9 blog ja...keja tak siap g neyh...hahaa....k..papai..salam...tke cre...
p/s: sok kuiz selling...ngah wat assignment selling...ngah cari maklumat sal presentation selling...waaa..suma nie kena wat esok.....nak kena selling tol la lec teman neyh...hahaha.....



2 comments:

Putra Al-Maliki said...

Awat x prepare dlu sebelum buat presentation..kan dh blur..

Psst: Boleh I jdi teman u..hehe =)

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

besa la....terlalu cover confiden...hehe.....tapi alhamdulillah suma ok...
jdi teman tapi mesra jer la...haha...=)