Pages

Monday, August 17, 2009

untuk sahabat2 teman.....

salam.....

lepas teman g blog si i, teman rasa sedih ja....bukan sedih apa...sahabt teman tu tak sihat....demam2....(dah tau deman ketegaq tak mau makan ubat..cam la badan ko tu kuat sangat...huhu..).....

skunk teman ngan i n pb dah jarang msj...ngan pb dia jarang on num maxis...num celcom teman dah ilang...so, memang jarang la lyh mesej dia....teman rindu nak gado2 manja, gurau2 sayang, dengar nasihat pb, macam2 lagi r.....kira pb nie antara sahabat yang paling teman sayang la walaupun teman kenal dia tak sampai setahun.....n teman kagum dengan pb...nak jadi sebaik pb....setabah pb....secantik pb...eh eh...da tak leyh lawan la kecantikan pb..kang marah lak si i tu....hahaha....untuk sesapa yang nak pikat pb tu, batalkan aje niat korang tu...sbb pb hanya untuk i...haha.....kalau da jodoh diorang la...tapi teman sentiasa doakan diorang da jodoh sebab teman suka tengok depa sama2....kira memang padan suwit r......huhu.....

untuk i lak, dia nie kalau ngan teman tak gado tak sah....hari2 kami gado....sampai teman nek takut bila dengar statement yang kalau selalu gaduh dekat jodoh....erk...takkan dengan si i kowt...jiwa kacau tman t...haha....kami tak kutuk sama sndiri tak sah.....tapi dengan kutuk2 tu la kami leyh rapat....leyh kenal aty budi masing2 macam mana....kenal yang mana dia suka n tak suka...tau bila dia sedih......nasihat sambil kutuk...hehe.....macam2 la kenangan teman ngan si i neyh...kalau nak tulis, tak cukup sehari....haha....

pb n i selalu belanja teman, tolong teman, nasihat teman...macam2 lagi la...bila tman fikir balik, n banding apa yang teman dah balas dekat depa balik, tak setanding diorang pown...sikit sangat jasa teman dekat diorang...teman selalu nyusah diorang lagi da la....macam sem ni, teman dah utang pb bnyak mana.....si i nak bagi wet dia lagi.....aduh...teman dah nek segan nak nyusah diorang.....idop tak nyusah orang tak sah....itu kata seseorang dekat teman la....haha......

tu suma tak trmasuk tiap kali lepak dengan diorang lagi....selalunya teman la yang di belanja....belanja diorang susah la.....baru bape kali teman belanja diorang.....leyh kira dengan jari itik....haha......

kira i n pb sapa kenal memang jimat abeh r.....untung woo...hahahahaha...jahatnya teman....teman gurau jer la....hehe....

untuk pb n i, teman sayang korang sangat2...ok...tak la macam korang sayang 1 sama lain kan??lagi2 sayang i kat pb.....tak leyh lawan teman....hehe......dapat sahabat macam korang memang sangat besh...sahabat sejati teman.....teman dah pernah hilang sahabat.....teman dah tak mo hilang sahabt lagi...teman rela hilang kekasih (da kekasih ka teman???haha) dari hilang sahabat....teman dah ramai kawan.....tapi sahabat tak sampai 10 orang pown....tak suma faham diri teman..tak suma leyh trimateman seadanya.....tak pa la...dah ada 2 sahabt nie pown dah kira owait sangat2 la.....untung gler la...hehe

so, teman harap pb n i always happy....sebab bila soran happy, teman lagi happy....so, kalau 2-2 happy, tak ke teman brkali ganda happy dari diorang???haha....besh2...kalau da prob, jangan sembunyi dari teman....kalau teman tak leyh settle, teman leyh jadi pendengar yang setia...sampai cair taik tlinga pown tak pa...hahahaha....tak senonoh tol la teman nie,....hehe...

teman mintak maaf awal2 kalau teman da terkasar bahasa ka, pa ka kat korang k???teman tak sengaja....gurau2 jer...hehe...to i, sory banyak nyusah ang.....sory sangat2....huhu...to pb, moga chat selalu n stay always2 cute+tomey+cantik+AYU....hahaha.....

k..dah pnat taip.....t teman taip menda len lak k???papai...salam...tke cre....muaahhh...=)

p/s: indahnya hidup bila da sahabat sejati...lagi indah kalau dah pakwe sejati....waa...nak pakwe.....sapa nak jadi pakwe teman??cepat2......teman tengah tak malu neyh....wakakakakakaakaka.............gila punya anak dara!!!!!hakhakhak.....

4 comments:

H said...

assshhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyy,
pe nih??
perli byk sgt kat pb..
sampai ati,huhu
wahai pembaca2 sekalian alam,
xkira pe alam sekali pon yang membacanya,
jgn la mempercayai perlian2 itu terhadap pb,
terhadap i leh r pcya,
hehe
bg pngethuan sume,
ashy,more nice than me..
tersangat baik...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

oit oit oit....
pe nie...
trima la knyataan idop pb tu..
tak bek r...
ashy btoi2 tau..huhu...
seyes pb sngt bek.....
na da perli ok???

H said...

weeeekkkk....
ashy nakal...
rindu ashy...
ammmuaahh!!!
hehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

eleyh..
malu2 lak dia..
haha...
rindu pb gak...
jumpa jap g..
wat i jeles k..wakakaka