Pages

Tuesday, June 23, 2009

hati teman sedih bla sahabat teman berduka.......

salam......
hmm....
mungkin bulan ni bulan masalah bersama.....
teman da masalah....
sahabat2 teman da masalah.....
tak pa.....
dugaan mungkin...
teman terima seadanya....
manusia mudah lupa diri kalau tak da masalah....
lagi truk, lupa ,nikmat ALLAH.....
mintak simpang la suma tu...
bila teman, n sahabat2 teman ada masalah,
baru la teman dapat tahu betapa pentingnya nilai sahabat unutk diri teman....
teramat la penting.....
teman tak jadi ngadu sebab teman tak mo beban diorang....
apalah sangat masalah teman yang remeh temeh nie kalau nak dibamdingkan dengan masalah sahabat2 teman.....
jauh bezanya tu....
jadi, teman letak tepi dulu masalah teman.....
masalah teman tak sepenting masalah sahabat2 teman.......
untuk apa teman harap masalah teman selesai kalau teman tak dapat bantu sahabat teman....
teman tak akan hepi kalau sahabat2 teman sedih.....
teman akan jadi lagi sedih.....
sedangkan seorang sahabat teman sedih pown teman dah cukup sedih....
inikan pulak 2 orang...
lagi teman sedih.....
teman harap sahabat2 teman akan back to normal...
teman doakan hubungan kalian......
teman sedih bila last2 jadi macam nie......
4 me, both of u is a great couple....
back together plez???
ok.....
dah la...
teman tak bpa da mood nak tulis pnjng2......
t lagi sedih.....
\teman cuma harap diorang tak sembunyi pa2 dari teman...
sebab teman dapat rasa kesedihan diorang.....
teman nak kongsi sama2....
k...
papai...
salam......
tke cre....
p/s: perlukah hubungan dikacau oleh orang lain hingga menyebabkan perpisahan?????bagi teman tak perlu......cukup la kacau hidup orng........cukup la menyebabkan hati orang teluka.....moga berbahagia dengan apa yang da di buat........bagi teman, luka hati sahabat, sama la seperti lukakan hati teman....kalau nak gaduh, cari yang sama taraf....bukan yang lemah tak berlawan..........

4 comments:

Anonymous said...

salam.. pd pendapat sy, stiap yg berlaku adalh kehendak Allah.. alasan diganggu org lain adalah hnya untuk menjaga atau mnutup something yg tlah berlaku.. lagi2 seandainya itu hnyala fitnah kpd org lain atas terputusnya sesuatu hbngan 2.. seelok2nya, kta tau apa yg berlaku dari semua phak, bkan hnya tau menuding jari sahaja. tq (",)

note said...

sapa mkn cili die rasa pedas...mybe anymous nie asa pedas nie..hahaha...ashy tq...

Anonymous said...

salam..maaf,sy hnya mnyatakn pendapat shj.=)

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

anonymous: thx 4 ur opinion......kdng2 dah jls sesuatu perhubungn itu d kacau demi memuaskan aty sendri......hanya diri yang memahami apa yang tersirat d sebalik tersurat....

note: dia bagi pendapat ja la....haha