Pages

Sunday, June 21, 2009

sedih, kecewa......suma ada......

asslammualaikum.....
teman sedih....
sangat sedih....
teman dah kecewakan ayah teman....
family teman...
dan yang penting dri teman sendiri.......
teman benci bila teman jadi macam nie....
jadi loser.....
ikut emosi sangat...
tapi teman bebetol tak daapt control emosi teman...
sedih bila result teman sangat teruk.....
terlalu teruk....
teman malu...
malu pada kawan2...
malu pada diri sendri.....
apa yang patut teman buat???
teman tak tau apa dah jadi dengan diri teman...
teman suka apabila teman dapat tolong kawan2 teman...
tapi diri teman sendiri pown tak tertolong.....
"YA ALLAH....KAU TOLONGLAH HAMBAMU YANG LEMAH INI...SESUNGGUHNYA APA YANG KAU ATURKAN ADALAH YANG TERBAIK BAGI DIRIKU....DAN SEMOGA DUGAANMU INI TIDAK MEMESONGKAN AKU WALAU SEDETIK.......AKU HAMNBAMU YANG LEMAH YA ALLAH.....KAU TEMANGKANLAH HATIKU YA ALLAH......"
hanya ALLAH yang dapat tolong teman.......
teman tak mengeluh bila dapat dugaan macam nie....
sebab seseorang pernah bagitau teman supaya jangan mengeluh sebab itu bukan sifat muslim.....
di blog group teman pown teman pernah tulis pasal tak baik mengeluh kan...
jadi, teman akan cuba jadi kuat....
ya....cuba....
sebab teman tak kuat pun.....
lemah selemahnya....
kepada sahabat2 teman, teman hargai apa yang telah anda lakukan...
eman sangst2 terharu......
teman bangga dapat sahabat macam korang.....
kepada ayah teman,,
adik mintak maaf sebab kecewakan ayah.....
adik tak sepandai yang ayah sangkakan.....
mungkin ini hadiah hari bapa yang paling teruk adik pernah bagi dekat ayah.....
adik mintak maaf ayah.....
sekian.......
p/s:sesal dulu pendapatan...sesal kemudian tak berguna.....maaf teman tak daapt nak upload lagi gmbar2 teman masa tournament badminton tu.....t teman post k....teman tak berapa ada mood nak post menda2 tu....sori.......

2 comments:

ashraff said...

segala ujian tu nk uji kita k.. so, as what u said, b strong.. pegang apa yg aku pegang selama ni, KITA RANCANG, ALLAH RANCANG, NAMUN, RANCANGAN ALLAH ADALAH SEBAIK2 RANCANGAN...

sabaq k.. senyum sokmo...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

hmm.....
aku yg rncng untuk ggl....
sbb aku study men2....
cdeyh2...
hukhukhku....