Pages

Wednesday, June 3, 2009

nak letak tajuk apa eh hari nie??hmm...


elo korang...hmm.....teman tak tau la nak letak tajuk apa hari nie....jari nie da gian sangat nak tulis sumting kat blog teman....hehe....
teman saja nak gtaw yang semalam, 2/06/2009, telah genap usia teman 19 taun.....wallawey......gla nya muda....hahaha....teman na tua...tiap2 taun teman makin muda tau.....walau pown si i tu kata teman tua, tapi teman tau yang dia saja ja jeles ngan teman...tak pa la i, teman faham...orang tua memang cpat jeles ngan orang muda cam teman kan????muahahaaha.....gpown, teman kan kanak2 rebena.....so, always muda g tu......hahaha...(statement gla nya prasan!!!!)
semalam gak, da 2 member teman sam besday ngan teman...sorang husna, member skola rendah ngan teman (ala, yg gado ngan teman tu...hehe....soe yek husna??) sorang lagi vivien......penjaga teman masa teman kat kem plkn...hehe.....kra cam best fren teman la kat c2....besh kawan ngan chainesse.....hehe...
tapi besday teman tak dak la besday parti ka, apa ka.......dah lama tak wat besdat party nie...tak wat pown tak pa......walaupun mula2 mak teman nak wat...tapi memandangkan teman makin tua, teman kata kat mak teman tak payah wat la.....cuma orng yang makin tua cam si i ja wat...haha....(ang lupa besday teman nowh???nak kena tol...keke)
tapi yang beshnya, taun nie paling bnyak birthday wish teman dapat....hehe.....sampai tak larat teman nak balas....tenkiu la kat korang yg ingt besday teman...walaupun juz tengok kat birthday reminder kat fs ka, tagged ka...tak penting suma tu...janji korang ikhlas wish kat teman....terharu giler taw......T_T
bagi teman, hadiah tak penting...yang penting ingtan......leyh kata teman ingt suma bezday kawan teman tak kira yang rapat ke tak..janji gtaw teman la...tak gtaw teman, teman nak tau cam na kan???hahaha.......cuma kadang2 teman tak wish sebab teman tak tau nombr member teman...cam pazilah, bezday dia 20 mei,(kalau tak silap teman.) tapi teman tak dapat wish kat dia sebab dia suka tukar num...aduyai...len kali tukar la pas bezday yek??haha......
so, to my ex-boy, teman tak mintak pown awak bagi hadiah...awak ingt bezday say pown da cukup bek....simpan la duit awak tu beli hadiah kat mak awak ke, adik awak ke.....kan bagus...hahaha........anyway, thx sebab bagi jam taun lepas.....teman pakai lagi sebab teman jenis hargai pemberian orang....thx yek....=)
ok...that's all 4 my shrot merapu story......len kali teman merapu lagi eh.....hehe......papai...salam....tke cre....=)
p/s: kepada sesapa yang sambut besday hari nie, esok, lusa tulat tungging, minggu depan, bln depan, taun dpan. teman wish hepi besday eh??????biaq teman jadi orng 1st wish kat korang.....hahaha........

3 comments:

ashraff said...

haha, heppy besday!!!! semoga panjang umo n murah rezeki....
semoga dapat suami soleh. anak ramai lagi solehss dan solehahsss, n dapat kerja yg bagus!
gud luck my fren

pencari sejati said...

hepi bufday...

hehe..

gemini erk?

bgs2..

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ashraf=thx weyh...t besday ang, jgn sgn2 col aku k...free....hahahaha.....
pencari sejati=thx 4 ur wish......nape??gimini gak eh...hehe....