Pages

Saturday, June 13, 2009

teman da ada twitter.....hehe

teman da maju.....da ada twitter....hahaha....
tapi kan. twitter tu amenda eh???
wakakakaka.....
teman seyes tak tau.....
sja jer gtai2 tangan wat twitter...
sebab da terbaca kat blog sapa nta kata kalu sapa tak dak twitter kuno....
so, untuk tak mengkunokan diri teman yang da sah2 kuno neyh, teman pown gwat la twitter.....
hahahahaha.....
twitter tu amenda????
apa function dia????
untuk apa????
wallahualam...
teman pown tak tau.....
so, kepada sesapa yang tau function twitter, ples gtaw teman....
teman tak tau la nak men twitter nie cam na....
hehe...
teman tak mau jadi kuno la.....
hahahahaha.......
campur twitter, teman da masuk macam2 yang teman sndri tak tau main.....
join ja taw....
wakakaka.....
apa2 ja la teman nie....
hehe....
ok..that's all 4 today.......
t teman update menda yang da fekdah k??
nie saja ja merapu....
(cam la teman nie tak pernah tak merapu kan???muahahahah....)
papai...
salam....
tke cre......=)
p/s: jangan biarkan keegoaan mengusai diri....
kalau tak jadi macam teman....wahahahahahaha.....

4 comments:

Cik MoMo said...

haha..pe twitter tuh????

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

hahaha,,,,ang pown kuno dri aku eh??
yes2....aku mendahului....
wahahaha......

Cik MoMo said...

gedik la ang...
huuh..wlpon ak bdk ict..bknla ak lyn mnda lah neyh..":)

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

hahaha...ang kena la layan..kalau tak jadi kuno...bek ang lyn cpt2...wahahaha