Pages

Monday, June 29, 2009

new update!!!!

salam.....
teman dah update blog group teman...
kalau yang pernah putus cinta, n sedih lagi, g la blog group teman.....
harap pe yang teman tulis dapat di kongsi bersama k.....
huhu...
o h ya....
pb dapat masalah baru.....
orang kata dia kasaq!!!!!!
hahahahahahhaahahaha....
teman gelak sampai nak pecah perut....
kalau kata teman kasaq tak pa la...
buta pa kata pb kasaq.....
ka buta aty??
tak reti nak menilai yang sebenar??/
atau sengaja membutakan mata yang celik????
ntah la...
aty manusia.....
bukan leyh tau pown....
huhu....
harap2 pb tabah k????
kalau cedeyh, gtaw teman...
kalau nak gado ajak teman...
pb tu bukan kuat pown....
muahahahaha....
lawak ja....
teman tau pb tak suka bergaduh....
hehe......
pb ingat k....
lagi baik seseorang tu, lagi ramai orang akan cari kesalahan.....
jadi, suma nie bukan salah pb tau...
u r to perfect to......
kawan yang sangat baik hati.....
ujian ALLAH nie sementara ja....
nanti, bahagia yang lebih2 akan datang kat pb....
don't wori k cayang???
k la.....da tak tau nak tulis pa lagi.....
t teman update g k???
tak mo tulis panjang2...
t terkutuk orang lak.....
jari teman nie tak dak insurans lagi....
tau taiipppp ja.....
wakakaka...
k daaa....
salam...
tke cre.....
p/s: jangan sampai AYU yang ayu tunjukkan diri dia yang kasaq....itu amaran teman n pb....waaaa......ugutan kah in???tak la.....peringatan jerk....hehe

4 comments:

H said...

waaa.....dah xda benda lain ke nk update???mmg pb kasar pon..org yg kenl 19thun dgn pb bru tau...hahaha

aM'i'NotE said...

PB xksq pon...
xksaq....
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

mmg tak dak menda len da pown...gram nya pasai.....
kalau kata wani kasaq tak pa la...
kan i kan????mmg depa tu buta la....huhu......geram2!!!!huhu......

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

mmg tak dak menda len da pown...gram nya pasai.....
kalau kata wani kasaq tak pa la...
kan i kan????mmg depa tu buta la....huhu......geram2!!!!huhu......