Pages

Monday, February 23, 2009

teman dalam dilema!!!!huhu...


assalammualaikum w.b.t....

hello suma....pekabo....temab cam besa r..sihat sokmo...hehe.....

teman dalam dilema la sekarang. bukan dilema nak pilih pakwe. ish korang ni. teman ni tak dak yang nak pun. so, tak payah serabut kepala otak nak pilih yang mana satu. haha.

sebenarnya teman tak tau nak pilih nak main badminton ka taekwando. huhu. dua2 teman minat. dua2 teman terer main. alamak. terperasan la pulak. haha.


mesti korang cakap, ala pa susah main la dua2. ha. ni la masalahnya sekarang. tarikh pertandingan tu hari sabtu ni. 28/02/09. waaa. asal la diorang buat tarikh yang sama???tensen betul teman, huhu. dulu teman gelakkan si I tu. sebab dia pun penah jadi macam teman jugak. sekarang hal dia dah settle, jadi kat teman pulak. hang sumpah aku ka I????hukhukhuk.


kalau teman main badminton, tak sure lagi teman boleh wakil poli teman lawan nanti. sebab ni baru pertandingan nak pilih yang terbaik ka teman???kelentong leyh la. haha. tapi kalau teman nak join taekwnodo lak, esok (selasa) baru nak buat pemilihan untuk tentukan sapa akan wakil poli teman. teman dah dua tahun tu tak practis taekwondo. dah banyak lupa step dia. huhu. adoi. pening2. mana satu yang paling bek ni???teman takut yang di kejar tak dapat, yang dikendong berciciran. huhu.


macam mana ni???taekwondo ka badminton???????waaaaa,......pening!!!!huhu.....


P/S: teman nak mintak doa banyak2 la solat jap gi. mintak petunjuk ALLAH. harap2 teman boleh join teakwondo. dah lama gian nak blasah orang neyh. haha....

2 comments:

note said...

yaka???sama lar cm aku...bwu padan mkaq...hahaha

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ya la.....
nsb bdn..
huhu