Pages

Monday, May 18, 2009

can i be a bit matured today?????

ok..can i be a bit matured today???soklan yang bakal membuatkan si i gelakkan teman....haha....
teman bukannya apa......bila baca paper ja macam2 yang kuar....kes bunuh la......kes curi la..rogol la.....apa lagi eh???ha...skunk lak kan musim ragut...kalau ragut beg saja tak pa...nie ragut nyawa orang...ish3......kambing yang ragut rumput hari2 pown tak hina cam peragut tau...cuba sebelum korang ragut korang kata cam nie..."mak cik, saya nak ragut mak cik.....boleh tak???" ha.....kan ada gak budi bahasa....ntah2 mak cik tu ragut peragut tu jadik menantu pa...terpesona dengan budi bahasa yang di pamerkan...hahahaha.......tak jadi gak la nak matang....mesti kuar gak ayat kanak2 rebena....kompom teman tak boleh jadi tua...muahahahaha.....


cuba jadi budak bek cam shin can???kan orait....haha...

tu kes peragut....kalau kes rogol cam na lak???tanya teman kepada diri teman.....haha......nie yang wat teman panas nie....yang di rogol tu kaum sepises teman...pompuan......cuba la rogol laki ka.......ha..tak dak la teman hot....pompuan rogol laki pown orait gak....wakakakakaka.....adakah perlakuan ini????sangat lucah ya post kali nie....hahaha.....

tapi bagi teman, kes rogol takkan naik mendadak kalu tak di sebabkan pompuan....pulak!!tadi hangin...nie marah kaum semdiri lak???da mereng ka teman nie???err...rilek ya anak2.....jangan cepat marah....nanti teman jual...haha.....

nak tau napa teman kata macam nie???sebabnya kain baju budak2 pompuan nie semakin hari semakin kecik.....semakin jarang......hadoi...kesian.......tak cukup baju yea akak???meh teman bagi baju teman...temn da banyak baju besau2.....hehe.....tapi teman pown tak nafikan...cara pemakian teman nie bukan alim sangat.....cuma teman tak pernah lagi la pakai baju saiz S sebab teman nie kena pakai baju saiz XL....haha......

bila kita sebagai pompuan pakai baju yang kecik, yang nipis, laki tengok, usha lama2 tau lak marah...kata laki gatai....kita tu yang gatai tak sedar kediri....laki tu nafsu 1....dah sah2 dah suka tengok menda2 cam nie.......yang p gatai tayang abeh 1 body tu sapa suruh???laki tengok rezeki dia la...tak heran la kes rogol la nie meningkat....sebab kita sebagai pompuan rangsang laki wat menda2 cam tu.....tapi pa2 pown,laki gak la yang salah sbab sapa suh rogol kan???nak rasa sangat kawen r cepat2....dosa pown tak dapat kan????hahahaha.....

ok....kes pe lagi eh???hmm...kes bunuh......baru semalam bekas senior poli teman kena bunuh....sebabnya jeles.....yang kena bunuh tu pompuan...yang membunuh laki...ish2.....asyik2 pompuan ja yang kena kan???cian kat pompuan......kes ni teman tak tau nak kata pa sangat la.....sebab bila SYAITAN BIN IBLIS menguasai akal, pa pown kita tak sedar kan????alih2, kita da jadi pembunuh...mintak simpang la......


lagi pe lagi eh???ha...ke yang paling hangat sekarang nie.....yang telah mencipta sejarah di malaysia.....nak tau kes pa...kes kat perak....ok...sebelum papa hal,teman nak tegaskan di sini yang blog teman bebas dari mana2 PARTI, mahupun ADUN apatah lagi DUN....hahaha...teman nuetral k???tak sokong mana2...sebab kalau sokong pown, macam 2-2 betoi kan?????teman tengok 2-2 ada kelemahan masing2....so, bek tak yah sokong lagi kan???hahaha......cuma kes nie memang menarik minat teman untuk bagi komen...fair square ok???

pasal kes perak, teman nie buka la penganalisis politik, jauh sekali hard core mana2 parti...tapi bila tengok kat tv atau baca kat paper atau baca kat blog sesapa ja la, nak tergelak pown ada, sedih pown ada.....cuba kalau selesaikan secara elok2...tak payah nak wat cam sarkas...nak lompat2....marah2......maki2.....yang wat suma tu role model budak2 muda zaman sekarang...kalau yang da berusia pown nek atas meja, maki hamun orang len, tak heran la budak2 muda n kanak2 rebena cam teman nie akan wat cam tu gak kan??(teman tak la...teman always kanak2 rebena..tak wat menda2 cam tu...hahahaha)


benda yang pada hakikatnya kanak2 rebena cam teman pown leyh nampak jalan penyelesaiannya, yang da tua bangak leyh gado2, tunjuk sapa betoi sapa kalah.....WTH....inikah budaya MALAYSIA yang dikatakan penuh dengan budi bahasa?????adoi.....lingkup la malaysia 1 hari nanti...(harap2 tak..i love malaysia....)




vote me!!!!!!haha

teman pown tak mau cakap banyak...kalau tak settle2 gak, senang2 undi lah teman......akan teman tubuhkan kejaraan kanak2 rebena..leyh tak abang rebena???hahaha....lawak jer k???juz my point of view as adik rebena.....hehe.....

ok..inilah tahap kematangan teman hari nie...jarang tau teman leyh jadi matang...so, hargailah kematangan teman....haha...kalau da yang salah tu, teman mintak maaf banyak2 k???tak da niat pown nak sakitkan hati sapa2....juz tugur untuk kebaikan bersama....k..papai.....salam..take care....=)

i'm back to be kanak2 rebena....wakakaka......

p/s: kalau da yang tanya cam na exam tadi, it's s*ck......hukhukhuk.......lagi satu, jangan saman teman...teman orang miskin......waaaaaaaa...........

2 comments:

man_ana said...

Meme mu mace kanak2 rebina..haha.. Tp sal ang naturalist2.. Aku s0k0ngla.. Aku p0n naturalist.. Be fair.. Listen2 b0th side.. Suppressi0n of vice n pr0m0ti0n of virtua.. Eh2, pa yg aku mgarut ni.. Lantak r..haha

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

wa.......tenkiu2...nie yg bngga dgr da yg skong aku pown.....hahaha....yup....aku tak skong mn2......skong pown tak dak gna..abeh tnga ja....hehehehe.......ang mmg pndy merpu...wakaka=)