Pages

Sunday, May 31, 2009

perlukah?????

Salam...elo elo elo.....pekabo korang???teman rindu la nak update blog teman hari2...tapi apakan daya....tenet tak dak kat umah teman......cian sungguh kat diri teman.....hukhukhuk.....

Hmm....teman tak tau la nak kata pa hari nie.....Cuma dah gian nak update blog kan......perabih p la duit kat CC pown...teman tak heran...janji dapat baca story korang n korang dapat baca short merapu story teman..( tu pown kaalu da yang nak baca la.....haha)

Ok.....teman da persoalan di sini.....perlu ke kita rahsiakan sumting dari orang yang rapat dengan kita?????kalau tak rapat tu len cter la...teman tau mesti macam2 kita rahsia kan.....hehe......

Well, kalau korang kata perlu, tak pa la.....teman tak paksa suh kata perlu.....Cuma kadang2 teman agak terasa la bila orang yang rapat dengan teman macam sembunyi sumting dengan teman( bukan macam lagi da, memang ada pown.....huhu).......walaupun teman dapat agak, tapi bila teman Tanya dia kata tak dak pa, so, teman tak mo cakap banyak la...teman nie bukan jenis paksa2.....kalau orang nak cter, cter...tak mo cter da........up to u......huhu.....

Tapi bila teman yang rapat nie tak tau, yang tak bapa rapat tau, cedeyh gak la.....rasa macam terpinggir ja.....cam tak di ingati.......rasa cam na ntah......tapi teman cuba la think positif....(tu pown kalau berjaya la....keke)

Teman sayangkan hubungan persahabatan nie......tapi bila cam nie, rasa cam nak nangis pown da......adoi...konpius teman.....tak tau nak wat pa......ibarat cam di telan rasa kenyang....di luah rasa lapaq....hahahaha......kuar da ayat kanak2 rebena teman......wakaka........

tapi mungkin dia ada sebab dia yang tersendiri kan pasai pa dia nak sembunyi dari teman.....tak pa la.....teman tunggu sampai dia sendiri nak cter kan teman...teman takkan paksa dia cter kat teman kalau dia tak ready lagi......biarlah dia cter kat teman dengan rela hati.........bukan sebab teman paksa dia ka...apa ka.........

So, persoalan teman di sini adalah,(wow, ayat boleh blah........hehe)perlu ke kita sumbunyi sumting dari orang yang rapat dengan kita?????kalau kita nie penting bagi individu tu, tak perlu teman rasa....kalau tak bapa penting, sembunyi p la...teman tak heran......erkk.....cam da tau ja pown kedudukan teman????hahaha........

Teman tak tuju kat sapa2...sapa makan nasik rasa nasik....sapa makan laksa rasa laksa......hakhakhak....teman la perosak peribahasa yang terulung....mesti nangis2 nya cikgu2 BM teman kalau baca blog teman......muahahahahaha........

Oh ya....teman da pokai sekarang nie.....sapa2 yang rasa2 nak jadi gula papa(sugar daddy) teman, jangan malu2 k.....teman dengan senang atynya akan reject korang......hahahaha.........kakash! teman da idop balik...na leyh curang.......wakaka.........tapi kalau da gak yang nak sapot teman, teman dengan senang aty+rela aty+suka aty+n macam2 aty lagi la teman akan trima.......huahuahua.......tak bek tolak rezeki kan.....hehe.......

ish....tak kesampaian gak hajat teman nak dedahkan sapa ‘pakwe’ teman......rasa lawak ja da yang percaya teman da ada pakwe......hahahahhahahaha.......diri teman yang rebena nie mana layak da pakwe....tunggu la teman da matang sikit yek.......tungggguuuuu........!!!!

ok....that’s all 4 my short merapu story untuk hari nie.....tunggu yek post teman d lain hari........rerajin la komen post teman k?????papai....salam.....take care.....=)

p/s:meminjam kata2 seseorang, kadang2 sesuatu perkara itu perlu di rahsiakan demi menjaga sesuatu hubungan.....tapi benar2 perlu ka??ntah la...teman pown tak tau...teman dah blur pk hal nie....huhu.......

2 comments:

Anonymous said...

sahabat itu berbeza debgan kawan oleh itu, sahabat perlu luah sejujurnya dengan sahabatnya. erana hanya sahabatnya yang lebih memahamai berbanding kwn2nya. cuma kekadanga manusia ni, segan nak beritahu beberapa perkara tertentu yang sukar diungkapkan. -masdarwahid.blogspot.com

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

sukar d ungkapkan msti bersebab...
dan sbb itu septutnya sbb yang kukuh....mungkin semua ini dugaan untuk menilai sjauh mn keprcyaan orng kepada kita.....
entahlah....