Pages

Thursday, May 21, 2009

kegilaan teman...haha



elo....wat pe???baca blog teman ke??baca le.......tak heran le...hahaha.....hari nie teman nak tulis pe???kalau korang baca tajok post pown da tau kan...hari nei teman nak tulis hal yang gila la...kekeke....
semalam kan teman da tulis yang cita2 teman nak jadi isteri kakash! kan???so, hari nie memandangkan teman dapat jawab dengan jayanya soklan marketing, n nampaknya teman terpaksa lupakan cita2 teman yang merapu tahap cipan tu la....hahaha......(ada kena mengena ka????musykil2....huhu)


teman juz nak tunjuk gambar teman n kakash! yang teman dah edit....nie dah lama teman edit...sebelum teman jadi 'janda' lagi...(kakash! kena bunuh...waaaa)

ok.......tengok yer???pastu pilih la yang mana paling tomey....hehe.....enjoy....

gambar pertama....

gambar kedua(dah terserlah kegilaan teman kan???haha)


gambar ketiga

gambar keempat....(gambar yang wat teman kena kondem.....huhu)


gambar kelima...(me n my kakash!)



gambar keenam(gila tol...haha)

gambar ketujuh...(adoi......kiut sungguh teman n kakash!...wakaka)


gambar kelapan....(all about my kakash!)


gambar kesembilan....(we are who we are....)

gambar kesepuluh....(all black....err..teman la tu...haha)

gambar kesebelas...(crazies part in my life!!)



gambar keduabelas n last....(my love kakash!....wakakaka)


ha...nie la serba banyak gambar2 edit teman bersama kakash! kesayangan teman......mesti ramai yang kata teman nie mereng sebab dengan anime pown leyh jadi keja.....da abeh da ka lelaki kat dunia nie.......yang leyh fall in love dengan kakash! apa barang kan??
nak tau jawapan teman apa???sebab teman kan kanak2 rebena...so, sesuai la teman fall in love dengan kakash!....muahahahaha...kan da terkena..padan muka...hehe.....
tak la....sebenarnya cam nie...teman leyh fall in love dengan kakash! lepas teman break dengan pakwe teman yang ke seratus!!!!hah.....sah2 da teman tipu..jangan percaya yea anak2....haha.....pas teman break, frust nye pasal, teman jumpa la kakash! yang memang cool habis la bagi teman......so, kakash! nie secara separa otomatiknya jadi la kekasih gelap teman.....wakaka......
for your information, teman nie hantu anime tau......komik apatah lagi...satu tabiat yang sukar teman buang...tak baca komik tak leyh....kena baca gak......hehe.......bagi teman, komik nie bukan sesuatu yang buang masa...hanya orang yang suka buang masa ja kata baca komik nie buang masa...so, kalau tak mau buang masa, baca la komik k....hahahaha....
lagi satu, teman leyh suka kat kakash! sebab perangai teman n kakash! da yang lebih kurang ja....apa???biarlah rahsia antara teman n kakash! sahaja....hahaha.....1 ja tak sama.....dia suka baca buku yang %*%$%##....teman tak suka!!!huhu.......i, jangan pk bukan2???hohoho....
jadi, kepada sesapa yang minat anime, teruskan la minat mulia kita tu......nescaya kita akan semakin mudah setiap hari.....hehe...tak caya???tak caya sudah...yang pati teman nie rebena lgi ......kehkehkeh........
pergghh...dah penat la meniap entri yang merapu tahap cipan nie......pape pown, this is 4 fun only....not for my real life...if sum1 say that i'm crazy to like a cartoon character, up to u....the real things is, i have my own reason....reason that u all won't understand it......the real things is, i'm still finding my real 'KAKASH!'......to accept me whoever i am.....to love me no matter how i looks like.....n to accept me the way who i am......so, anybody wan to be my kakash!????hahaha....joke anly lo....huhu.....
inikah KAKASH! sebenar teman????hahaha............jangan jeles ya anak2....wakakaka...(da la tu yang kutuk teman...hehe)


k...papai...salam...take care....=)

p/s: jangan biarkan diri korang di selubungi kegilaan cam teman...hahaha.....lebih bek percaya anime dari percaya lelaki sebenar kan???hekhekhek.......(^_\)

6 comments:

ashraff said...

iyo le temn ooi, hahahahahaha

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

amboi mike.....makasih yek bagi komen kat post teman...mike komen la banyk2 lagi yek...hahha...(tetiba ja aku speaking perak...haha)

Anonymous said...

(i)
kakashi dah mati..
hehehe...
xpyh lar..
lpakan..
hahahahaha...
weyh bla nk balik??

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

tpi ttp tak mati d aty aku taw....hahaha
aku blik ri slasa t..
awat, da rndu aku eh???
hahahahaha

amir acap said...

pergh ni pehal mnat sgt ngan kakashi ni...hehehe....

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

besa r.....
kakashi tu cool n nsem gler....
hahaha....
=)