Pages

Thursday, May 14, 2009

sakitnyer aty....



pe perasaan korang kalau korang menghadapi situasi macam nie???
situasi pertama: korang tengah sembang dengan semangatnyer dengan member korang....cter punya cter punya cter, last2 dia tanya,"weyh, tudung aku ok tak??" warrgghh...terus down nak cter lagi kan????
situasi kedua: korang tengah cakap telefon dengan sesape jer la....korang cakap2, pastu tanya pendapat member korang tu, then dia jawab, "err, ko cakap pe tadi?" hadoi la...sakit aty tak??
stuasi ketiga: korang cakap dengan member korang, tapi dia asyik wat derk ja....tengok sana sini...belek sana sini..hadoi la...kalu tak suka bek suh diam kan??wat abeh air liur jer...huhu...
well, suma nie pernah jadi kat teman....da banyak lagi sebenarnya....saja maleh nak tulis....teman akui teman nie suka cakap...cakap banyak la senang cter..tapi kalu tak mo dengar teman cakap, juz bagitau...kan senang???huhu....
teman tak kisah la....tapi kalu orang cter pape kat teman, teman tak boleh wat derk...kesian...dengar p la walau borink tahap cipan sekali pown..hehe
so, dari sakitkan aty teman dengan sikap endah tak endah tu, bek tell me the truth k???it's ok 4 me....
p/s: kalu tak suka teman, bagi tau k??jangan pendam...tak elok..mayb teman leyh baiki diri teman.....no 1 perfect right???

6 comments:

note said...

cianya die...hehehehe
xpa2...
t kalo ang sembagn ngan aku aku nk jwp cmni...

PB syg aku.......
hahahaha

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

waaa.....
ang lgi truk nowh???
hukhukhuk

note said...

trok kit2 jar....
xbnyak pon..
hehehe..

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ya la..
sket la sangat...
weyh..
rindu pb..
lm tak msj dia...
huhuuhuh

note said...

dah tau lama xmsg die msg jalar..
jgn mengharapkan timba cari perigi..sepatotnya perigi cari timba..
ang nie..
hehehehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

erk.......
ang nie????pa nya peribahasa tu???aku ngan dia bkan lesbo k???
hahahaha......