Pages

Saturday, May 16, 2009

kalau borink macam2 hal leyh wat kan???hehe

hai hai hai.....bertemu lagi kita ya di my short merapu story (baca ala2 hasbullah awang tu...wakaka)....tak de pape sangat pown yang teman nak tulis...sje jer......borink....haha....
kalau da borink....macam2 la kita wat kan....teman pown cm tu la.....teman g laman web oh artis tadi....(bukan laman web bukan2 yer I??ang tu bukan leyh sangat...haha...)baca la gosip2 terkini artis2 kita...hadoi la...teruk2......ntah hape2....punah la impian teman nak jadi artis kanak2 rebena....muahahahha....layak tak??kekeke...(perasan giler!!!!)

bukan pa sangat pown..saja jer g baca gosip2 artis, cter2 artis yang nampak ok....padahal hampeh.....siap tonggeng ar*k lagi..hadoi la....haram cek2 artis oii......cuba la bertaubat...bukan bertaubuat....huhu.....bak kata penulis laman web tu, terlebey sudey....haha....


teman pown g laman web politik....tema nie tak sokong mana2 parti mahupun vote mana2 ya anak2...nama pown kanak2 rebena kan...mana cukup umo nak join menda2 cm nie kan???hahaha.....sekali lagi teman di dedahkan dengan sikap ntah hape2 pemimpin...adus.....wat penat jer teman bela pemimpin tu.....hancur...huhu..(jangan saman teman...teman orang susah...waaaa...)
da tau pemimpin tu, wat la cara pemimpin.....kalau pemimpin teruk, rakyat apatah lagi???senang2 meh teman la jadi pemimpin....kompon suma rakyat jelata jadi kanak2 rebena....kan aman dunia...muahahahhaaha....(angan2 yang memang merapu gler....haha...)

(ya...pose teman yang tomey lagi muda.....jangan jeles ya i???)
bila da borink...cm nie la kan......tambah2 da tenet...lagi r..nasib bek hari nie laju sket......hehe....
pape pown, moral value of the merapu story, don't judge people by their outfit(untuk atris la).....hahaha.....yea r....tengok dalam tv pakai bek jer......tup tup kuar kat tenat pakai bikini...adoi.....nampak abeh aib2 tu.....hai macam2....
lagi 1, don't judge people by their speech(untuk pemimpin)...teman tak mo kata sapa2 sebab bagi teman kebanyakan pemimpin nie lebih kurang ja......pembangkang ka, kerajaan ja...yang betoi2 honest bapa kerat ja kan???ada otak pk la sendiri...hehe...(ops...tetiba blog kanak2 rebena cakap sal politik...kan da jadi matang....hahaha...tak mo ta mo...tak mo jadi tua cam i....nak jadi kanak2 rebena....muahahahhaha)
so, nie la short merapu story teman yang bila borink tahap cipan menyerang..haha....dalam banyak2 menda yang teman wat ri nie, 1 ja yang teman tak wat lagi...pe nak tau???STUDY!!!!!!hahahah....sanggup on9 berjam2 baca menda yang tak dak fekdah yang da kompom2 tak tanya akta pa artis berpakaian...seksyen berapa pemimpin berucap.....haha.....kes lagi....adoi...pening2......kan besh kalu jadi kanak2 rebena ja???tak payh pk suma nie....wakakaakak....
ok.......jumpa lagi d short merapu story teman yang lain lak k???papai...salam...tke cre....
p/s: rummte...balik la cepat2..tak sabar nak buli ang nie....hahahaha.....WANI.....G STUDY!!!!!!(alamak....cam dengar suara mak teman jer marah teman suh study...nak g study r....hahahaha...)

4 comments:

Anonymous said...

(note)weyh lman web artis 2 kasi kat aku..
hehehehehe...cepat urgent nie..

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ang nak wat pa???
hahaha....

Anonymous said...

note>>>nk tngok lar..ang nie..
bg ar cepat..
hehehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

hai...ang la..
ang taip ja oh artis.....
t nek la....
huhu