Pages

Saturday, May 23, 2009

drama berbabak-babak...hoho



drama berbabak2 bila teman wat latihan statistik....

amaran:untuk math haters only....wakakaka.....

lokasi penggambaran: bilik teman yang bersepah2...

lokasi study: atas katil yang agak tak empuk...

subjek yang di study: statistik yang sangat di benci!!!!!

props tambahan: laptop untuk dengar lagu+hamdphone untuk msj n cakap2+bantl untuk tido bila borink tahap cipan+kalkulator yang guna bila terasa nak study ja+pencil yang mata pencil tak luak2 pown+kertas yang baru guna sehelai ja+buku statistik yang da buruk....

pesanan penaja: jangan biarkan diri anda diselubungi matemaik(tetiba)....hahaha....

enjoy!!!!



babak pertama:amek buku statistik untuk study...tapi pegang jer buku statistik muka tros 'chom'

('chom' nie bahasa kedah....bahasa baku dia muka masam la...hahaha)



babak kedua: tapi tak pa....demi statistik yang teman benci, study jugak la.....

(yea la....gila tak study, hari isnin nie final statistik....bukan tau pa neyh....hahaha)



babak ketiga: wat yang mana tau......(tapi tak tau pa....nak wat cam na neyh??waaaa)


babak keempat: kerutkan kening bila tak tau nak wat....hohohoho



babak kelima: muka teman yang blur tahap cipan tengok soklan yang senang suwit tapi hampeh tak reti wat!!!!!!!Waaaaaaa....


iklan komersial: "ayang........jom msj....."hahahaha.......

(amaran: ayat itu hanyalah rekaan semata2....tak de kena mengena dengan diri teman yang memang tak de pakwe.....hahahaha)

iklan berterusan: "abng, ayang ngah study satatistik la....tapi tak reti nk wat...abng meh ajarkan ayang leyh???"

(tetiba teman nak muntah pelangi!!!!amaran keras: ini bukan ayat teman k???geli la!!!!!!!!!!!hahaha)


babak terakhir selepas iklan panjang: TIDUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahhahahahahahah.....(gelak kanak2 rebena......


ha...nie la rentetan peristiwa teman bila study statistik tadi...hahaha........teman memang cepat ngantok kalau kena study yang ada kira2......tak suka tak suka....benci benci....!!!!!!kenapa la mesti wujud subjek matematik di dunia ini?????kenapa???kenapa???waaaaaa


tapi, pape pown, teman harap sangat2 yang teman leyh lulus subjek statistik....cukup2 makan pown jadi la...selalunya kalu bab kira2 nie teman selalu dapat markah tak cukup2 makan.....wakaakakakaka........


so, moral value of the short merapu story, korang di nasihatkan tidak study subjek yang korang benci atas katil+ada handphone+ada laptop.......memang tak digalakkan...tapi kalau galak cam teman nie, wat la....teman tak heran pown....muahahahahaha.........


ok..nak smbung study statistik........takut la fail...waaaaaaaaaa.............papai....salam..take cre.....


p/s: sekali lagi di ingatkan bahaw segala dialog di atas adalah rekaan semata2....yang 'ayang abang' tu lagi la....geli ooooo teman....teman still single n not available k????hohohohoho........k caow.....

6 comments:

note said...

hahaha...
cayok2..
hahaha...
hampeh tol ang nie..
maths nie lar best..
haha

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

math besh???
besh laaaaaaaaaaa sangat....
hahahaha.....

note said...

tol lar best o000.......
ang yg xreti menikmatinya..
hahahaha

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

aku da abeh nikmat da la weyh...
last2 nikmat lagi tdo tau....
hahahahahahaha......

man_ana said...

kerana math la aku kuaq dari matric..wakakaka

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

hahaha...
kita serupa...
aku ngat aku ja tak ska nath...
ang pown sm gak eh..
ahaks....