Pages

Sunday, May 17, 2009

well well well.....

ok.....wat i should r write today???another merapu story???ah ha.......let me think 1st ya.....jeng jeng jeng....ya....merapu story win again....hohoho.......(ustazah laugh...)well.....merapu thinking always win right???haha....

ah...terlebey sudah....speaking meaking lak.......teman original melayu tau.....kaler ja gelap skit..(sket ja.....putih ttp banyak....wakaka...perasan dah!!!)...

dah dah....jangan nak merapu...pe yang teman nak tulis hari nie eh???tak de pape...juz lepaskan tekanan pas menghafal akta2, seksyen2, kes2 yang dengan jayanya berjaya memeningkan kepala otak teman yang telah tekmaktub dalam seksyen 007 akta james bond, memang sah2 da tak betoi....hahaha...kuar da seksyen pelik2 teman...tanda nya teman study k?????

tadi pas study 5 minit (men tenet 2 jam...hohoho) teman pown terimbau kembali la sejarah teman leyh wat blog neyh...(teman ka yang wat??ayat ta kbelyh blah....hahaha)...sebenarnya bukan teman yang wat la...si i tu yang wat...teman na la reti IT2 neyh.....takat melingkup benda leyh la.....hahaha.......tenkiu yek i??da gak jasa ang kat teman.....hehe.....

teman nie sebenarnya bukan reti sangat pown men blog nie cm na....ngatkan tempat wat pa...masa mula2 ada blog tu dengan bangganya teman bagitau member teman..."weyh, aku da ada blog..." pas tu da la member teman yang tak tau IT nie tanya teman..."blog nie amenda?" dan di sebabkan otak teman time tu otak kelentong, so teman pown cakap cam nie.." blog nie untuk orang2 yang da maju...yang kenal IT...so, sapa yang da blog nie kira expert la...." hahaha...

teman tengok dia angguk,,kira menjadi la tipuan teman.....haha......masa tu rasa riak da menlar di selebrum2 teman....bangga la sangat....pastu dia tengok teman n dia kata..."cam tu eh...kalau cam tu aku nak gak la blog...jom wat kat aku sat...."gulp...terasa cam teman telan pasir lak....teman pown "err...aaa....hmm...rr....nanti la aku wat...." pastu teman trus blah...hahaha...

bagus nya suh teman wat blog...blog teman pown orang tolong wat....tu la...belagak g kan...kan dah kena balik...haha...padan muka teman....len kali jangan jadi riak cam teman..tak bek untuk kesihatan...wakaka.....kan senang kalu kata cam nie.."aku ada blog...tapi member aku yang wat...blog tu pown aku tak tau amenda..."ha,,,kan da selamat dari sebarang dosa....huahuahua......
tapi kalu baca balik post yang lama2 teman, memang lawak r...nampak sangat kuno....orang nak men blog, teman pown nak gak...gatai2..pas lama menuntut ngan si i tu, baru la teman reti nak men blog nie....hehe......baru la kena kalu nak belagak pown.....hohoho....

jadi pas nie, teman nak bagi tau 1 politeknik teman, siap nak masuk dalam laman web poli teman lagi...'lihatlah dunia....teman dah reti men blog...blog teman dah lawa n tomey.....hohoho"..pas nie, ramai la yang akan tengok blog kanak2 rebena nie, n akan jadi blog yang paling ngetop d universe......

waaaaa...... sungguh merapu teman ya???nama pown short merapu story, kena r merapu banyak kan???wakakaka.....
terget teman, teman nak kalahkan bog si i tu...dia ada epal...teman pa tak dak...sungguh tidak adil dunia ini...hukhukhuk.....tapi,dia ada raksasa yang menakutkan, teman ada gmbar teman yang tomey....sungguh adil diri ini......hahahahaha......paling besh, teman kanak2 rebena, dia orang tua....kenyataan tu i......muahahahahahahahahahhahahaha....ops...terlebey sudah......tak ley gelak banyak2....sok final law......gelak sket ja....haha....

k....da abeh da short merapu story teman...sok teman final law....doakan teman bagi teman ingat kes2 n seksyen n akta k??teman da takut ney...huhu....


papai...salam...take care....


p/s: nie la sindrom orang tak sedar kediri....haha...."YA ALLLAH, kau permudahkanlah SITI NUR ASWANI BT MOHD KHIR dalm menjawa peperiksaan akhirnya nanti.....kau permudahkanlah dia dalam menjawab setiap soalan yang di berikan.....amiinn..."...makasih doakan teman.....hehe....

8 comments:

khazaidi kamaruddin said...

huhuhhu.. relaklah. jangan tensen2!! chill~

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

kalu tensen gak cam ner??
haha.....=)

note said...

blog aku tomey lg dr ang..
hahahaha...
ang boh lar buah durian kat blog ang..warna hijau..
pastu berduri cm ang lar...
hahahaha...
tp dlm die bekk pnya..
kan??
hehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

hahaha...nie aku nak phm kowt na neyh eh??
ang nie bkan leyh sgt...
haha....
blog aku la tomey g??
wakaka

note said...

ikot ang lar nk phm kot na...
2-2 sama jarr...
hahahahahahahahaha
bg ar laman web artis 2??

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

lorh..
da bgi kan...ang taip ja oh artis....
t nek la...
anek yang atas skali..
huhu

note said...

yaka??
blh kar??
hahahaha

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

bleyh la..nak alamat dia http://ohartis.com.....