Pages

Friday, October 30, 2009

http://www.iluvislam.com/v1/news.php

teman bru join iluvislam.com...
tau sal menda nie da lama...
tapi tak tergerak aty nak join...
mungkin sbb time tu jahil sngt kowt..
yea..
teman ngaku..
teman tersangat la jahil..
mlut nie pandai jer cakap..
itu dosa, ini tak boleh..
tapi wat gak..
tu tak kire ngan solat teman g...
rabak..
kadang2 cukup, kadang terbongkang cam tu ja..
lagi2 time subuh...
aduh..
jahil gler la teman nie..
bila baca post kat bawh nie rasa geli la plak..
cm orng putus asa ja..
haih...
ok2...
teman join iluvislam.com nie pas pb ajak join...
untuk tarbiah aty teman..
yang memang da kotor nie..
aduyai...
trok nyer teman...
harap2 teman dapat sumting kat situ..
yea..
teman mengharap sangat2..
teman nakkan ketenangan yang btoi2 nyer...
n teman harap dia pown akan join iluvislam.com...
banyak kebaikkan tmpat nie..
korang pown di jemput join gak ok??
sma2 kita tarbiah aty kita..
teman tak layak untuk tarbiah korang..
oh ya...
da yang tanya teman pe pekembangan blog group teman..
da lama diam menyepi..
aduh..
maaf2..
teman tengah memikirkan siapa diri teman lagi...
teman tak layak untuk tegur orang kalau aty teman nie still kotor...
kalu ikowt2 bnyak menda teman nak tulis..
tak pa la..
teman simpan dulu story tu..
hehe...
k..
korang jangan lupa g iluvislam.com k...
bla lagi kita nak jernihkan aty kita..
at least nie 1 usaha kita untuk perbaiki diri kta...
tak mo g sana pown g ja oh! islam..
teman suka g sana...
ok...
that's all 4 today..
salam..
tke cre...
p/s: suma pomapuan cantik sebenarnya...cuma tak suma indah...kerana imah itu yang mengindahkan lagi kecantikan wanita....aduh..berpuitis lak...haha...=)

2 comments:

ashraff said...

alhamdulillah.. bukan calang2 org boleh dapat hidayah Allah.. hidayah Allah sangat mahal harganya.. dan hanya org2 yg terpilih sahaja yg mampu mendapatkannya

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

amiinnn...hrap2 kkl...aku nie slalunya tak btoi..huhu..lma ang tak upadte blog eh...bz kat mn...