Pages

Friday, October 23, 2009

lepak day......=)

ha...sebenarnya yang nie la yang teman nak update semalam. tapi da jadi hal ngokngek tu, tak jadi la. da lewat 2 hari. hehe. ok. sebenarnya nie time teman n dak bilik teman g lepak kat taman hi-tech. kelas pagi hari rabu tetiba ja cansel, nak balik umah lektrik tak, so memandangkan teman tak pernah g taman hi-tech, dak bilik teman bawak la teman g sana. kami berkelah la kat sana. hehe. besh2. teman la paling xcited. cam budak2. eh2. teman kan da memang kanak2 rebena. so, owait la kan. wakaka. hmm. tak mo cakap banyak. tengok la betapa rebenanya teman hari tu. haha.
nak cucuk straw kat air tebu. nyum2. air fav teman.

bekpes+lunch teman. haha. beli 2 bugnkus. tapi teman makan sebungkus jer. yea.tank perut teman da kecik. tak lama lagi kurus la. haha.
dak bilik teman. izzati n ayu..
kita minum dulu. hehe...

di kala kebosanan menyerang. keke.
cakk. men nyokrok2 lak. haha

skuter teman n moto izzati.

buai nie tinggi sebelah. tapi teman tak kira, teman nek gak. hehe

buai laju2...

"ti, ko berat r..."...wakaka
ok2. teman tau. teman pown berat gak. haha.
childish time. keke. besh nek menda nie.

men menda nie lak. aduh. memang rebena la teman nie. hahahs...

kegembiraan kami di ganggu oleh mamat 2 ekor nie. aduyai. spoil mood tol r. huhu...
sempat lagi posing tepi pokok..hehe

wat balance badan.

asal teman nampka gemuk eh? ke teman memang gemok???haha...

vroommm....jom kita rempit jom..haha..

niat kami memula nak study. last2 men2 ja lebeyh. wakakaka.
ha. tu la seba banyak time teman berkelah ngan dak2 bilik teman. memang happy gler la jadi budak2 balik. wakak. tak sedar diri tol la teman nie kan. hehe. n pas kejadian semalam PB col teman tanya da pa2 tak. ayu dak bilik teman pown sms teman. waa. 2 ayu jaga teman. happy la cam nie. haha. thxs yek korang. terharu gler nie. hehe.
k la. yang tu jer kowt. t papa teman update lagi k? papai. salam. tke cre.
p/s: hmm. teman perlukan jawapan segera. who m i to him? please. nak jawapan ja!!huhu

9 comments:

nobuta said...

biasa la tu kalau dengan member member. memang susah sikit nak belaja ni huhu

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

haha..my lak penyakit maleh..tak leyh wat pa la kan..keke

f@dzl! said...

waaaa......mmg mcm budak2....
ingat sikit kamu 2 dah blh jadi mak budak..
so udah2 la bt pragai mcm budak2...
ish2...
nsb bek bkn budak kelas aku..hahhahaha....
kalo 2 malu aku...
hehehehe...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ek eleyh....dengki r ang nie....biaq r kat kami nak jadik budak2...gpown aku sntiasa muda dowh...hahaha....dengki2....
weyh, MU klah 2-0 r....padan muka!!!!!muahahahahaa....akju suka!!!!hahahahhahahaahah

H said...

atooii..oit cek adik,alang2 posing,jgn r melibtkan pokok2 kat situ,mati kang...siap sebelah mta ag..kes terok dah ni..kesian pohon hijau...huwaaa

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

hahaha....cyg, jgn r kta cm tu...malu teman....haha.....len kali kita lepak2 lak eh...rindu nak lepak sm2 r...men buai sma2...hehe.....=)

H said...

yeee......men buai..tu lg 1..jeles pb tau..tgok ashy men buai..hyun tinggi2 lak tu...xleh jd nih...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

haha....
jgn jeles cyg....wktu kita men t akan tiba gak...wahaha....

H said...

yeeee.....tu yg nk dgr tu..jom2..