Pages

Thursday, October 22, 2009

teman nak kena ragut!!!!!

salam....

ok. teman tak mo mukadimah panjang2. teman nak juz straight to the point. tadi masa teman on the wat balik umah dari kulim, teman nyaris2 nak kena ragut. ok. da kena. tapi peragut @$$^%&^ tu tak sem[at nak amek beg teman. aduh. geram suwit dowh!!

cter dia cam nie. tadi dalam pukul 2.30 cam tu teman dari umah sewa teman nak balik la umah teman. time dekat traffic light teman da sedar da ada moto RXZ follow teman. teman da rasa tak sedap aty. tapi teman pk positif. mungkin jalan kami sama. tak bek pk negatif kat orang kan. huhu. masa tu teman bawak lapppy teman. n beg galas.

moto RXZ tu lak follow teman dari kulim hi-tech sampai la kat kuala ketil. teman memang tak sedap aty langsung. sebab bila teman bawak laju moto tu bawak laju,. bila teman bawak slow lak, moto tu pown slow. bila teman potong moto tu, moto tu ikut ja teman. teman bagi potong pown moto tu tak mo. yg orang kat belakang lak asyik tengok teman ja. aty teman memang da tak sedap la. rasa len macam la.

tapi teman still go on gak. maleh nak layan sangat. masa dekat dengan kuala ketil, tetiba ujan lak. teman bawak moto slow2 la. takut gak ujan2 nak rempit. keta lak tak banyak time tu. tetiba ja tanpa teman menyedari (ayat boleh blah!!!haha) moto malaun gler@#$#$$^% tu rapat ngan skuter teman. orang kat belakang tu tunduk, nak amek beg teman. tekejut gler ah teman.

namun begitu(haha), teman tak bagi. teman pijak beg teman tu. skuter teman time tu memang da nak jatuh r. da r hujan. gelong la moto teman. then dengan aty yang marah membara, teman tendang ja tangan peragut @##%^& tu. wahahahahaha. rasakan penangan teman. ngata teman nie apa eh??haha.

tapi lagi besh kalau teman leyh tendang moto malaun tu. biaq tergolek tengah jalan. tapi masa tu teman pakai baju kebaya. kain sempit. so, tak leyh la nak wat cam tu. hehe. teman rasa malaun 2 ekoq tu follow teman sebab ngat teman nie lembut ngat kowt. pakai baju kebaya lak kan. sebab tu la. depa tu silap banyak r. da kena terajang free ngan teman. padan muka!!!!muahahahahahahahahahahaha.(gelak orang bek!!)

walaupun dalam beg teman tu bukan da pown pown, juz baju sepasang, ehem2 1, fail, peti pensil, n kad matrik teman ja, tapi tak leyh biaq. teman geram bila member2 teman cakap depa kena ragut la, nak kena ragut la. dak umah teman pown da bapa orang yang kena ragut. teman sakit aty dengar. ingat kami nie powmpuan, senang2 nak kena buli ka? no way! tadi ikowt2 aty teman, teman nak ligan ja depa malaun @#@$$%^ tu, tapi da minyak moto teman sket, lagi2 skuter teman na leyh lawan ngan RXZ. mau makan asap ja la. haha. so teman biaq ja. da dapat terajang teman da kan tadi. haha.

teman selalu pesan kat member2 teman jaga beg. jangan ralit. alih2 hari nie kenan kat teman. tak pa la. da nasib. lagi pown tak dak ilang pa pown. cuma tadi agak gelabah sebab skuter teman sket g nak jatuh. kalu tak teman hari nie on9 kat hospital la. hahahaha. dan lagi nak merapu tu. keke.

teman pown patah balik la dari kuala ketil tu, balik kowt sp. takut gak teman. sebab moto tu berhenti bila tengok teman berhenti. tengok temam pelik lak tu. da la jalan tu sunyi. teman kena rogol kang, free ja. huhu. perjalanan yang biasanya tak sampai sejam, jadik 2 jam gara2 peragut @#@$%^% tu. ceyh. tak guna tol abehkan minyak skuter teman. huhu.

so, moral value of the story, len kali untuk gurl jangan letak beg tu kat tempat yang malaun2 @$#^%&^& ;en aim. t tak pasai2 kewna ragut, sapa yang susah, korang gak kan. jadi, hati2 la. da banyak da penyangak2 tak bertamadun nie ada kat dunia nie. eiii. garam gler dowh!!huhu.

oh ya. masa kejadian tadi teman tak nangis tau. tak rock la kan nangis2. cam powmpuan. hahaha. cakap cam teman nie laki ja kan. wakaka. cuma geram tahap cipan ja. hehe. to penunggang moto RXZ kaler KUNING numbor plat ACA 8355, beware ok. jangan bagi temanjumpa korang lagi. kalu tak siap. eii....geram tol! huhu.

k la. teman ngat nak post menda len. esok la teman post menda yang besh2 sket ok? hehe.papai. salam .take cre.

p/s:mulia lagi kambing yang ragut rumput tu dari peragut yang perangai cam haram!!huh. isau gak si dia tadi masa teman bagi tau. hehe.

2 comments:

vena nazriez said...

weh awie...
ko g repot polis x??
g la repot...
bhya taw..
tmbh2 kt k.k lak 2..

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

ayh aku da report kowt...aku pown tak tau..hehe...
ngat nak p repot kat ayh ang ja smlam...
tpi time tu gelabah r...keke...