Pages

Wednesday, October 21, 2009

teman terkena.....

salam....

"salam akak. nak tanya sal orienteering. bla bla bla bla."

akak? seyes teman cakap, geli dowh! n tadi teman terkena ngan member teman. aduyai. geram tol.

untuk makluman korang, teman jadi ajk untuk event night orienteering minggu depan. tak tau orienteering tu amenda? korang google la sendiri. maleh nak explain. haha. teman jadi ajk promosi. mentang2 teman amek coz pemasaran. bgi tugasan cam tau2 jer. hehe. so, senior2 teman letak la nama teman ngan num phone teman kat iklan event tu. kira sapa nak join kena contact teman la. bukan teman ja. ngan senior laki 2 orang. seyes teman tak suka bila number teman letak kat public.

ok2. back to the topic. tadi masa teman dinner, da la ADIK ne ntah col. time jawab tu aty tak sedap da. sebab num baru. mesti da yang nak tanya sal orienteering tu. teman pown jawab r. pastu teman rasa cam diorang wat loudspeaker. teman memang da tak bapa sedap aty da. tapi memandangkan teman nie kan bek(bek la sangat. haha) teman pown layan la. tapi ADIK tu siap tanya g teman nie sem bapa, coz apa, dok mana, taman mana. bila teman kata teman dok kat KTC, dia pown kata dok KTC gak. time tu memang da dapat rasa da yang teman nie di kenakan!!huhu.

teman pown kata la teman nak makan la, pa la. teman letak col. pastu dia anta mesej panggil teman nie AKAK. aduh. geli la bila laki panggil teman yang muda belia nie akak. haha. sungguh perasan diri ini. teman layan tak layan ja. last2 baru ADIK tu ngaku yang dia tu ayeh!member teman. aduyai. sungguh kurang ajar itu budak. huhu.

ayeh tu lak 1 rumah ngan fazli n dak2 kelas teman. huh. siap r korang esok. mengucap siap2 yek malam nie? tunggu la per teman nak wat esok. memang nak kena rasengan r. haha.

so, to ayeh n fazli, siap r korang ngan teman t. memang pendek r nyawa korang. haha. ganaznya teman. keke.

hari sabtu nie teman da game night orienteering kat perak. aduh. sem nie bz tol r. macam2 hal nak kena wat. tulun2!!huhu.

k la. da maleh nak taip. ngah pk nak wat pa la kat ADIK tu. haha. k. papa. salam. tke cre.

p/s: abeh r kedit teman minggu nie. da r ngah bankrap. huhu. to any1 yang nak join orienteering tu, juz sms kat teman nama korang n num matrik ja k. jangan dok tanya lbeyh2. nak tanya lebih2 col trus. abeh kdit korang tak pa. jangan kedit teman. haha.

2 comments:

nobuta said...

jangan marah marah.
nanti lekas tua dong!!

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

tak marah...geram jer....hehe....tak mo jadi tua...nak jadi kanak2 rebena slalu..keke...=)