Pages

Tuesday, October 20, 2009

lama diam.....


elo korang. lama gak eh teman menyepi. bukan tak story. tapi tak leyh nak update blog teman nie. besa la. tenet tak dak kan. cian kat teman. huhu

so, da alang2 teman da kat lab akaun, dapat tenet free, bek teman update blog. haha. jahatnya teman. lec da depan teman update blog. hehe
hmm. teman skunk ingat nak ubah sket2 la blog teman. a bape kali da member teman tegur teman suh tukar layout blog teman. da borink la, layout sama la, itu la, ini la. takpa2. tau la blog teman tak tomey cam blog pb. brani korang kutuk teman yek??huhu.
tapi masalahnya skunk, teman tak reti. haha. teman nie leyh kata buta IT gak la. bukan pandai sangat pown. so, last2, macam nie gak la blog teman nie. haha. cakap jer lebih teman nie. tak pa la. t teman reti, teman tukar la yek.
err. pa motif teman post blog teman kali nie eh? saja2 ja ka? hmm. sebenarnya teman da terbaca kat blog sape ntah. pasal gurl kalu putus ngan bf diorang sebab gurl tu ada orang len, erk. btoi ka? bagi teman, btoi pa. sebab da jadi. eh. bukan kat diri teman tau. kat orang2 sekeliling teman. haha.

bagi teman memang da gurl yang macam tu. tapi biasanya jadi sebab boy tu pown curang gak. so, gurl tu pown balas la balik. fair square kan? hehe. jadi, tak fair la kan kata bla gurl nak putus ja sebab da boy len. macam2 sebab g ada. lain orang, lain cara n lain couple, lain masalah yang depa ada.
kadang2 boy tu wat hal, n kadang2 gurl pown suka wat hal gak. besa la couple. tak gado tak sah. hoho. cam tengah couple ja kan teman nie. padahal hampeh. haha.
tapi pape hal pown, jodoh kan da d tentukan ALLAH. so, kalu couple bagai nak rak, tapi jodoh ALLAH da tulis ngan orang len, tak leyh wat pa gak. bagi p la alasan cam na pown. huhu.
so, renung2 kan, da selamat beramal. haha. teman nie bukan btoi sangat yek. jadi pa yang teman tulis nie ikut suka suki teman ja. tak paham sudah. keke. soe. k. daa. salam. tke cre....=)
p/s: love is suffer, single is better. yea. btoi tu. tapi aty yang sunyi nak wat cam ner? ntah la. huhu. lagi 1, jeles tengok blog pb da makin feymes. hehe.

4 comments:

H said...

ish,jeles2 pla..xde la cyg..xfemes pon..hah..ashy tukar lar layout..cun2 tau..blog h xcun pon..klu cun pon..si i yg bikin..hehe

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

tak kira...nak jeles gak..haha....
ya la.. si i tu kan terer it...sapa la ashy nie kan...huhu...
t r...tak bpa pro lgi neyh....PROSAK ja lbeyh...wakakaka

H said...

ek eleh...PROSAK la cgt...=p

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

btoi la cyg...haha